Vundersmed (ebok) av Jessica Townsend
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Jessica Townsend (forfatter)

Vundersmed (Ingenlund #2) ebok

159,- Veil. pris: 179,-Spar: 20,-
(4)
Du har en gave. Et kall. Du er den som avgjør hva det betyr. Ingen andre. Morrigan har kanskje overvunnet den dødelige forbannelsen, bestått de farefulle prøvene og blitt med i det Vunderlige sel­skap, men reisen hennes har bare så vidt begynt. Innbyggerne i den hemmelige og magiske byen Ingenlund husker så altfor godt de grusomme angrepene den fryk­tede vundersmeden Esra Skrall sto bak. Når medlemmer av det Vunderlige selskap begynner å forsvinne, blir Morrigan mistenkt. « en enestående op…
Ebok 159,- Lydbok 262,-
Undertittel Morrigans kall
Forfattere Jessica Townsend (forfatter), Kirsti Vogt (oversetter)
Utgitt 17 mai 2019
Sjangrer 9-12 år, Fantasy, Barnebøker
Serie Ingenlund
Nummer i serie 2
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788241915536

Andre har også kjøpt

Du har en gave. Et kall. Du er den som avgjør hva det betyr. Ingen andre. Morrigan har kanskje overvunnet den dødelige forbannelsen, bestått de farefulle prøvene og blitt med i det Vunderlige sel­skap, men reisen hennes har bare så vidt begynt. Innbyggerne i den hemmelige og magiske byen Ingenlund husker så altfor godt de grusomme angrepene den fryk­tede vundersmeden Esra Skrall sto bak. Når medlemmer av det Vunderlige selskap begynner å forsvinne, blir Morrigan mistenkt. « en enestående oppfølger til den uforglemmelige Ingenlund!» The Guardian Jessica Townsend pendler mellom London og Sunshine Coast i Australia, der hun også vokste opp. Hun frilan­set tidligere som redaktør og er blant annet opptatt av offentlig transport, hemmelige selskaper, forhistoriske byer, katakomber, hoteller og museer, Halloween og jul, gamle kart og digre katter og alle disse interessene dukker opp i bøkene om Morrigan Kråkh og Ingenlund. Vundersmed er hennes andre bok.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Vundersmed - en perfekt fortsettelse av Ingenlund

Holder på med bok 3 i serien nå sammen med husets 10 år gamle gutt - som ble umiddelbart begeistret over serien da vi begynte på den første boken: "Morrigans forbannelse". Jessica Townsends univers har en perfekt kombinasjon av humor, alvor og spenning. . Ganske enkelt: Magisk! "Vundersmed" er minst like god som den første i serien.

Verdens beste bok

Morsom, oppfinnsom og kjempespennende barnebok. Det er fristende å sammenligne med Harry Potter, men Ingenlund-serien står støtt på egne bein! Anbefales for lesere i alle aldre :)