Bestefar og Miri (ebok) av Mariell Øyre
Legg til i ønskeliste
Mariell Øyre (forfatter), Borghild Fallberg (forfatter)

Bestefar og Miri ebok

179,-
Bestefar er bestevennen til Miri. Det beste med han, er at han aldri seier nei. Bestefar kan bygga kva som helst, og tar alltid på seg skulda om noko går gale. Det verste med bestefar er at han skal reisa sørover for vinteren, som ein annan fugl, fordi ein dokter har sagt at han vil få det betre der. Tanken på at bestefar skal få det betre ein annan stad, slår krøll på hjartet til Miri. Ho bestemmer seg for å ta saka i eigne hender: Miri skal henta bestefar heim att. Men korleis kjem ein seg ei…
Ebok 179,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Mariell Øyre (forfatter), Borghild Fallberg (forfatter), Borghild Fallberg (illustratør), Borghild Marie Fallberg (illustratør)
Forlag Cappelen Damm
Utgitt 12 mai 2022
Lengde 39 sider
Sjanger 3-6 år, Kjærlighet og vennskap, Barnebøker, Familie
Språk Nynorsk
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788202742003
Bestefar er bestevennen til Miri. Det beste med han, er at han aldri seier nei. Bestefar kan bygga kva som helst, og tar alltid på seg skulda om noko går gale. Det verste med bestefar er at han skal reisa sørover for vinteren, som ein annan fugl, fordi ein dokter har sagt at han vil få det betre der. Tanken på at bestefar skal få det betre ein annan stad, slår krøll på hjartet til Miri. Ho bestemmer seg for å ta saka i eigne hender: Miri skal henta bestefar heim att. Men korleis kjem ein seg eigentleg til Spania? Bestefar og Miri er ei nydeleg bildebok om vennskap, sakn og barnleg kreativitet. Mariell Øyre, kjend som fotograf, gründer og influencer, debuterer som barnebokforfattar med denne skjønne forteljinga, illustrert av Borghild Fallberg.