Slottsmysteriet (ebok) av Martin Widmark
Legg til i ønskeliste
Martin Widmark (forfatter), Helena Willis (forfatter)

Slottsmysteriet (LasseMajas detektivbyrå) ebok

149,-
En ny bok om de populære detektivene Lasse og Maja. Etter 15 år i detektivbransjen har de to opparbeidet seg Vallebys skarpeste hjerner. Men er de smarte nok til å løse mysterium nr. 26? Det som begynte som en generøs sjokoladesmaking på slottet, viser seg å inneholde et fantastisk tilbud som lover stor uttelling - bare man satser litt penger. Lasse og Maja blir mistenksomme: det høres for godt ut til å være sant. Martin Widmarks evene til å fortelle historier som er lettlest, men ikke lettlø…
Ebok 149,- Lydbok 149,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Martin Widmark (forfatter), Helena Willis (forfatter), Helena Willis (illustratør), Tor Fretheim (oversetter)
Forlag Cappelen Damm
Utgitt 17 mars 2023
Lengde 103 sider
Sjanger 6-9 år, Barnebøker, Krim og mysterier, Spenning
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788202710811
En ny bok om de populære detektivene Lasse og Maja. Etter 15 år i detektivbransjen har de to opparbeidet seg Vallebys skarpeste hjerner. Men er de smarte nok til å løse mysterium nr. 26? Det som begynte som en generøs sjokoladesmaking på slottet, viser seg å inneholde et fantastisk tilbud som lover stor uttelling - bare man satser litt penger. Lasse og Maja blir mistenksomme: det høres for godt ut til å være sant. Martin Widmarks evene til å fortelle historier som er lettlest, men ikke lettløst, har gitt serien om LasseMajas detektivbyrå titusenvis av fans. Språket er enkelt og rett på sak, og intrigen er finurlig og gjennomtenkt. Sett det sammen med Helena Willis morsomme og rufsete illustrasjoner, og du får en serie med uimotståelige eventyr. Bøkene topper stadig både bokhandelslistene og bibliotekslistene, og det er ingen tvil om at leseren liker seg i Valleby!