Bacon eller bestevenn? - historien om mennesket og de andre dyrene (ebok) av Lise Forfang Grimnes
Legg til i ønskeliste
Lise Forfang Grimnes (forfatter), Lise Natalie Forfang Grimnes (forfatter), Andreas Haga (forfatter)

Bacon eller bestevenn? ebok

99,- Veil. pris: 219,-Spar: 120,-
ER DU GLAD I DYR? Syns du bløte hundemager, varme hestemuler og morsomme grisetryner er det beste i verden? Men har du tenkt på at mennesket også er et dyr? Vi har mye til felles med de andre pattedyrene. Likevel har vi endt opp helt forskjellige steder. Hvorfor ble hunden bestevennen din, mens grisen ble til bacon? BACON ELLER BESTEVENN? er full av store spørsmål, fascinerende fakta og spennende forskning. Forfatter Lise og dyrlege Andreas forsøker å finne ut hvordan vi kan forstå an…
Ebok 99,-

Andre har også kjøpt

Undertittel historien om mennesket og de andre dyrene
Forfattere Lise Forfang Grimnes (forfatter), Lise Natalie Forfang Grimnes (forfatter), Andreas Haga (forfatter), Thomas Malme Madsen (illustratør)
Utgitt 8 august 2023
Lengde 333 sider
Sjanger Barnebøker, 9-12 år, Dyr og natur
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788241960185
ER DU GLAD I DYR? Syns du bløte hundemager, varme hestemuler og morsomme grisetryner er det beste i verden? Men har du tenkt på at mennesket også er et dyr? Vi har mye til felles med de andre pattedyrene. Likevel har vi endt opp helt forskjellige steder. Hvorfor ble hunden bestevennen din, mens grisen ble til bacon? 
BACON ELLER BESTEVENN? er full av store spørsmål, fascinerende fakta og spennende forskning. Forfatter Lise og dyrlege Andreas forsøker å finne ut hvordan vi kan forstå andre arter enn oss selv, og de diskuterer hvordan forholdet egentlig er mellom dyr og mennesker. For er det virkelig sånn at vi mennesker er SJEFEN OVER ALLE DYRENE PÅ JORDA?

«Bacon eller bestevenn? kombinerer populærvitenskap med filosofisk undring på en måte som vil appellere til yngre, nysgjerrige lesere som liker å tenke selv.»
Gro Jørstad Nilsen, Barnebokkritikk.no