Fredrik Fompel og tankemonstrene (ebok) av Vegard Svingen
Legg til i ønskeliste
Vegard Svingen (forfatter)

Fredrik Fompel og tankemonstrene ebok

49,-
(4)
"Fredrik Fompel og Tankemonstrene anbefales på det varmeste. Fantastisk!" - Readers' Favorite (5/5 STJERNERS ANMELDELSE) Fredrik Fompels verden skal snart snus på hodet i dette neglebitende, tankesprengende, morsomme og spektakulære actioneventyret som vil trollbinde deg fra begynnelse til slutt. Fredrik Fompel er ikke som alle andre. For det første ser han ting som ingen andre ser. For det andre liker han å gruble over et helt spesielt spørsmål: «Hvor langt er uendelig?» Når han og…
Ebok 49,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Vegard Svingen (forfatter)
Sjanger 9-12 år, Barnebøker, Fantasy og science fiction
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788299968041
"Fredrik Fompel og Tankemonstrene anbefales på det varmeste. Fantastisk!" - Readers' Favorite (5/5 STJERNERS ANMELDELSE) Fredrik Fompels verden skal snart snus på hodet i dette neglebitende, tankesprengende, morsomme og spektakulære actioneventyret som vil trollbinde deg fra begynnelse til slutt. Fredrik Fompel er ikke som alle andre. For det første ser han ting som ingen andre ser. For det andre liker han å gruble over et helt spesielt spørsmål: «Hvor langt er uendelig?» Når han og resten av familien så flytter til et gammelt hus ute på landet, skal alt forandre seg. Snart står Fredrik på terskelen til en verden bortenfor hans villeste fantasi. En verden som sårt trenger hans hjelp. Et eventyrlig sted hvor han endelig kan få svaret på sitt gigantiske spørsmål. Det vil si, så lenge naboen ikke lager stuing av ham først. Og han klarer å hjelpe det forvirrede spøkelset som herjer på rommet hans. Og unngår å bli slukt av de grufulle tankemonstrene. Mer kritikerros for "Fredrik Fompel og Tankemonstrene": "Fra den illevarslende forsiden til lovnaden om flere eventyr i det siste avsnittet, så er denne historien en nytelse." - Foreword Clarion Reviews "Det fantasifulle og oppslukende fortelleruniverset, og det gjennomgående, hjertevarme budskapet om kraften i det å være modig og ha håp, sørger for et minneverdig eventyr." - IndieReader "...lesere vil garantert sette pris på det høye tempoet i fortellingen og action-scenene hvor mye står på spill, alt iblandet øyeblikk av helsprø humor." - Kirkus Reviews "...du vil ikke klare å legge fra deg Fredrik Fompel. En veldig bra bok!!!" - AuthorsReading.com (Anmeldelsene er basert på den engelske versjonen, "Freddy Fumple and the Mindmonsters", og er oversatt til norsk)
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Et realt eventyr for store og små!

Fredrik Fompel og tankemonstrene er en morsom og drivende page-turner med mytologiske og filosofiske undertoner. Fredrik Fompel er den forsiktige anti-helten fra byen som ender opp på landsbygda i et hjemsøkt hus når foreldrene får seg ny jobb. Møtet med den andre siden, skumle naboer og tvilsomme eiendomsmeglere kaster Fredrik ut på et spennende og nervepirrende eventyr der hele verden står på spill. Jeg slukte Svingens bok og koste meg skikkelig underveis. Jeg kunne godt tenke meg enda mer miljø- og karakterskildring, for jeg ble glad i denne verdenen, men jeg regner med at Svingen kommer tilbake med en oppfølger. Det gleder jeg meg til!

Dette smaker det film av!

Fredrik Fompel og Tankemonstrene er en morsom og annerledes fortelling med innslag av både eventyr, lekenhet og alvor. Den kombinerer en drivende god historie med en fin dose filosofi og undring vi alle kan kjenne oss igjen i. Vi bryr oss om personene og deres ferd, og med humor og ur-norske referanser tar forfatteren oss med på en reise lengre enn langt. Fredrik Fompel og resten av gjengen vil engasjere både store og små, her er det bare la seg rive med og le - samtidig som man sitter igjen med en følelse av å være med på en meningsfull ferd. LES OG BLI GLAD!