Ingenlund - Morrigans forbannelse (ebok) av Jessica Townsend
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Jessica Townsend (forfatter)

Ingenlund (Ingenlund #1) ebok

179,-
(2)
Morrigan Kråkh lever med en forbannelse hvilende over seg: Ved midnatt på elleveårsdagen sin vil hun dø. Rett før klokken slår siste slag, reddes hun av Jupiter Nord. Med glefsende røyk-og-skygge-jegere i hælene legger de på flukt og lander trygt i den skjulte byen Ingenlund. Jupiter har valgt Morrigan som sin aspirant og deltaker i konkurransen om en plass i Det Vunderlige Selskap. Men i motsetning til de andre kandidatene har Morrigan ingen spesielle evner eller ferdigheter å skryte av. Jes…
Ebok 179,- Lydbok 262,-
eller Les gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Undertittel Morrigans forbannelse
Forfattere Jessica Townsend (forfatter), Kirsti Vogt (oversetter)
Utgitt 14 august 2018
Lengde 413 sider
Sjanger 9-12 år, Fantasy
Serie Ingenlund
Nummer i serie 1
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788241915529
Morrigan Kråkh lever med en forbannelse hvilende over seg: Ved midnatt på elleveårsdagen sin vil hun dø. Rett før klokken slår siste slag, reddes hun av Jupiter Nord. Med glefsende røyk-og-skygge-jegere i hælene legger de på flukt og lander trygt i den skjulte byen Ingenlund. Jupiter har valgt Morrigan som sin aspirant og deltaker i konkurransen om en plass i Det Vunderlige Selskap. Men i motsetning til de andre kandidatene har Morrigan ingen spesielle evner eller ferdigheter å skryte av. Jessica Townsend bor nå i Australia, men har tidligere bodd i London i flere perioder. Hun jobbet som forlagskonsulent i åtte år og har vært redaktør for Steve Irwins barnebokmagasin Australia Zoo. Ingenlund er hennes første roman.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Ingenlund er en knallbra serie.

Holder på med bok 3 i serien nå sammen med husets 10 år gamle gutt. Til tross for at han først var litt skeptisk siden det handler om en jente, ble han umiddelbart begeistret over serien da vi begynte på denne første boken: "Morrigans forbannelse". Man blir raskt hektet, og boken gir en like god følelse som da vi begynte på Harry Potter serien (uten sammenligning for øvrig). En perfekt kombinasjon av humor, alvor og spenning. Far og sønn kan ikke få nok av universet til Jessica Townsend. Ganske enkelt: Magisk!

Ingenlund er topp!

Dette er en helt fantastisk ny bokserie! Jessica Townsend har klart å skape sitt eget univers med spennende karakterer og en kul historie.