Plant-Man (ebok) av Daniel Milford
Legg til i ønskeliste
Daniel Milford (forfatter)

Plant-Man ebok

49,-
(6)
Skogene brenner. En mystisk brannstifter står bak. De voksne bryr seg ikke. Norge trenger en superhelt. Patrik er slett ingen superhelt. Tvert om, han er ny i klassen på ungdomsskolen. Alt han drømmer om, er å gli inn i mengden. Det ingen vet, er at han har uvanlige krefter inni seg. Når han innser at disse evnene kan være det eneste som kan stanse pyromanen, stilles han overfor sitt livs vanskeligste valg: Skal han forbli i den trygge skyggen av klassekameratene, eller skal han finne ut om …
Ebok 49,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Daniel Milford (forfatter)
Forlag Flathagen PR
Sjanger Barnebøker, 9-12 år, Fantasy og science fiction
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788299968201
Skogene brenner. En mystisk brannstifter står bak. De voksne bryr seg ikke. Norge trenger en superhelt. Patrik er slett ingen superhelt. Tvert om, han er ny i klassen på ungdomsskolen. Alt han drømmer om, er å gli inn i mengden. Det ingen vet, er at han har uvanlige krefter inni seg. Når han innser at disse evnene kan være det eneste som kan stanse pyromanen, stilles han overfor sitt livs vanskeligste valg: Skal han forbli i den trygge skyggen av klassekameratene, eller skal han finne ut om det kanskje bor en superhelt i ham likevel? Plant-Man er en actionfylt historie om å prøve å bli den man kan bli, skrevet for ungdommer i alle aldre.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Morsom og spennende superhelthistorie

I bunnen ligger en spennende detektivhistorie: Hvem er det som tenner på skogene rundt en ikke navngitt by i Norge? Ungdomsskole-eleven Patrik har noen usedvanlige evner som kan bidra til å avdekke mysteriet. Men skal han bruke dem og våge å bli den han egentlig er, superhelten Plant-Man? Hovedpersonene og miljøet er levende og godt beskrevet. Imidlertid lider bikarakterene under en litt for lettvint behandling og mangler fasetter man burde spille på i en bok rettet mot ungdom. Men dette oppveies av den drivende, gode handlingen og den sympatiske hovedpersonen. Det er vanskelig å legge fra seg boka; "page-turner"-faktoren er stor! En herlig superhelthistorie med sjel, samvittighet, uventede vendinger, humor og masse action! Anbefales!