Skjermhjernen junior (ebok) av Anders Hansen
Legg til i ønskeliste
Anders Hansen (forfatter), Mats Wänblad (forfatter)

Skjermhjernen junior ebok

201,- Veil. pris: 229,-Spar: 28,-
Interessant bok om skjermbruk for barn og unge Kjenner du noen som sitter for mye foran skjermen? Kanskje de alltid velger skjermen framfor andre morsomme ting? Eller har du kanskje litt høy skjermtid selv? Skjermhjernen junior er en nyttig bok om noe de fleste opplever som en utfordring i dag: skjermbruk. Men ta det helt med ro - løsningen er ikke å kvitte seg med alle skjermer. Nei, det handler om å bruke skjermene smartere og ligge ett steg foran. Å vite hva som skjer i hjernen når den …
Ebok 201,- Lydbok 288,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Anders Hansen (forfatter), Mats Wänblad (forfatter), Lisa Zachrisson (illustratør), Ingrid Greaker Myhren (oversetter)
Forlag Cappelen Damm
Utgitt 13 mars 2023
Lengde 126 sider
Sjanger 9-12 år, Barnebøker
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788202763367
Interessant bok om skjermbruk for barn og unge Kjenner du noen som sitter for mye foran skjermen? Kanskje de alltid velger skjermen framfor andre morsomme ting? Eller har du kanskje litt høy skjermtid selv? Skjermhjernen junior er en nyttig bok om noe de fleste opplever som en utfordring i dag: skjermbruk. Men ta det helt med ro - løsningen er ikke å kvitte seg med alle skjermer. Nei, det handler om å bruke skjermene smartere og ligge ett steg foran. Å vite hva som skjer i hjernen når den er foran skjermen. Hvorfor reagerer vi som vi gjør, og hva kan det lede til? Her får du tips til hvordan DU tar kontrollen over skjermene, før DE tar kontrollen over deg. Smarttelefonens og nettbrettets inntreden i livene våre ga oss plutselig tilgang til en fantastisk verden av muligheter. Men hva gjør egentlig time etter time med skjerm med hjernene våre, eller kanskje viktigst av alt - med hjernene til barn og ungdom? I Skjermhjernen junior tar psykiater og overlege Anders Hansen og barnebokforfatter Mats Wänblad for seg hva som gjør skjermene så fristende. I boken får du konkrete tips til hva du selv kan gjøre for å få en bedre balanse, i tillegg til nyttig informasjon om hvordan mye skjermtid kan påvirke helsen din på ulike måter. Boka bygger på oppdaterte fakta fra Anders Hansens internasjonale suksess Skjermhjernen fra 2019, i en helt ny versjon for unge lesere.