Blokk til blokk (ebok) av Fela
Legg til i ønskeliste
Fela (forfatter), Don Martin (forfatter), Jonathan Castro (forfatter), Andreas Iversen (forfatter)

Blokk til blokk ebok

229,-
Original og røff oppvekstskildring fra Oslo øst Tegneserien er basert på Blokk til blokk, hip hop-forestillingen med Don Martin, Fela og Castro, som ble en braksuksess på Det Norske Teatret. Don Martin, Castro og Fela har lenge vært markante stemmer innen norsk rap. Alle har på ulikt vis gjort rap til et levebrød, og hiphop har vært et fast holdepunkt gjennom livet, både musikalsk og sosialt. I Blokk til blokk forteller de sine historier og tar leserne med inn i blokka, bak musikken og tekste…
Ebok 229,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Fela (forfatter), Don Martin (forfatter), Jonathan Castro (forfatter), Andreas Iversen (forfatter), Andreas Iversen (illustratør)
Forlag Cappelen Damm
Utgitt 20 september 2022
Lengde 119 sider
Sjanger Kjærlighet og vennskap, Barnebøker, Familie, Ungdomsbøker
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788202766153
Original og røff oppvekstskildring fra Oslo øst Tegneserien er basert på Blokk til blokk, hip hop-forestillingen med Don Martin, Fela og Castro, som ble en braksuksess på Det Norske Teatret. Don Martin, Castro og Fela har lenge vært markante stemmer innen norsk rap. Alle har på ulikt vis gjort rap til et levebrød, og hiphop har vært et fast holdepunkt gjennom livet, både musikalsk og sosialt. I Blokk til blokk forteller de sine historier og tar leserne med inn i blokka, bak musikken og tekstene sine. Boka er en kul, kommersiell og original bok om heftig liv på østkanten. Samtidig er det en sår familiehistorie om selvmord, og ikke minst historien om da hiphopen kom til Norge. Boka er kløktig, intelligent og medrivende tegnet av Andreas Iversen. Han har virkelig tatt guttas historier på alvor og tegnet frem et heftig tegneserieunivers. Dette er en levende og tøff oppvekstskildring fra østkantoslo som mange, kanskje spesielt gutter, kan kjenne seg igjen i, eller vil synes er veldig spennende. Den er original og rapp i kjeften, kompromissløs og viktig. Dette er viktige stemmer som fortjener å høres. Blokk til blokk handler om å komme dit du er, ikke på grunn av, men på tross av.