Prosjekt 360 (ebok) av Anneli Klepp
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Anneli Klepp (forfatter)

Prosjekt 360 ebok

199,-
Når du prøver å være omtenksom, men ikke klarer å holde kjeft Det er sommer, og Karla blir tvunget til å tilbringe ferien hos en farfar hun aldri har møtt før. Riktignok bor han i et herskapshus med tjenere, men det hjelper ikke, når han er en sur, gammel gubbe som ikke forstår hvordan det er å være ung og ha det vanskelig.Og hva er det som skjer med bestevenninnen Rikke? Hun svarer nesten ikke på meldinger! Holder de på å gli fra hverandre?Hvordan skal Karla holde ut en hel sommer her? Pr…
Ebok 199,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Anneli Klepp (forfatter)
Forlag Gyldendal
Utgitt 6 januar 2020
Lengde 198 sider
Sjanger Kjærlighet og vennskap, Barnebøker, Familie, Ungdomsbøker
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788205520653
Når du prøver å være omtenksom, men ikke klarer å holde kjeft

Det er sommer, og Karla blir tvunget til å tilbringe ferien hos en farfar hun aldri har møtt før. Riktignok bor han i et herskapshus med tjenere, men det hjelper ikke, når han er en sur, gammel gubbe som ikke forstår hvordan det er å være ung og ha det vanskelig.

Og hva er det som skjer med bestevenninnen Rikke? Hun svarer nesten ikke på meldinger! Holder de på å gli fra hverandre?

Hvordan skal Karla holde ut en hel sommer her?

 

Prosjekt 360 er en morsom, sprudlende og sår historie om en 15 år gammel jente som prøver å være snill og omtenksom, men som ikke klarer å holde kjeft.