Brisingr, eller Eragon Skuggedreper og Safira Bjartskulars sju løfter (ebok) av Christopher Paolini
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Christopher Paolini (forfatter)

Brisingr, eller Eragon Skuggedreper og Safira Bjartskulars sju løfter (Arven #3) ebok

349,-
Høytidelig avlagte løfter ... lojalitet som settes på prøve ... krefter som tørner sammen. Eragon oppdager at han er bundet av et villnis av løfter han ikke vet om han kan holde. Det første av disse løftene er eden Eragon har avlagt overfor fetteren sin, Roran: at han skal hjelpe ham å befri kjæresten hans fra kong Galbatorix' klør. Men Eragon har andre forpliktelser også. Varden har desperat behov for hans evner og styrke - på samme måte som alvene og dvergene har det. Da uroen sprer seg b…
Ebok 349,- Lydbok 399,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Christopher Paolini (forfatter), Kyrre Haugen Bakke (oversetter), Morten Hansen (oversetter), Eva Storsveen (oversetter)
Forlag Cappelen Damm
Utgitt 22 februar 2013
Lengde 959 sider
Sjanger Barnebøker, Ungdomsbøker, Fantasy
Serie Arven
Nummer i serie 3
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788202353186
Høytidelig avlagte løfter ... lojalitet som settes på prøve ... krefter som tørner sammen. Eragon oppdager at han er bundet av et villnis av løfter han ikke vet om han kan holde. Det første av disse løftene er eden Eragon har avlagt overfor fetteren sin, Roran: at han skal hjelpe ham å befri kjæresten hans fra kong Galbatorix' klør. Men Eragon har andre forpliktelser også. Varden har desperat behov for hans evner og styrke - på samme måte som alvene og dvergene har det. Da uroen sprer seg blant opprørerne og faren truer fra alle kanter, blir Eragon tvunget til å treffe valg - valg som kommer til å føre ham tvers over Riket og enda lenger, valg som kanskje vil medføre personlige ofre ingen har forestilt seg. Eragon er det største håpet de gode krefter har for å nedkjempe tyranniet. Kan han, som en gang var en enkel bondegutt, klare å samle opprørsstyrkene og beseire kongen?
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering