Flukten mot nord - vill flukt, en desperat reise, og de fryktelige hangene fra Dang (ebok) av Andrew Peterson
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Andrew Peterson (forfatter)

Flukten mot nord (Vingefjærsagaen #2) ebok

99,-
Janner, Tink og Leeli Igiby trodde de var vanlige barn med vanlige liv og en vanlig fortid. Nå vet de at de er Annieras juveler, arvinger til et sagnomsust kongerike på den andre siden av havet - og at mange ønsker å ta livet av dem. For å overleve må Igby-barna flykte i sikkerhet til Ispræriene, der hangene fra Dang ikke kan følge etter. Det aller farligste er likevel sjalusien og bitterheten som truer med å drive dem fra hverandre. Andrew Peterson og familien bor i Nashville i Tennessee. Ha…
Ebok 99,-

Andre har også kjøpt

Undertittel vill flukt, en desperat reise, og de fryktelige hangene fra Dang
Forfattere Andrew Peterson (forfatter), Andrew Peterson (illustratør), Ingar Takanobu Hauge (oversetter), Ingard Takanobu Hauge (oversetter)
Forlag Lunde
Utgitt 15 september 2014
Lengde 349 sider
Sjanger Barnebøker, Ungdomsbøker, Fantasy
Nummer i serie 2
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788252003284
Janner, Tink og Leeli Igiby trodde de var vanlige barn med vanlige liv og en vanlig fortid. Nå vet de at de er Annieras juveler, arvinger til et sagnomsust kongerike på den andre siden av havet - og at mange ønsker å ta livet av dem. For å overleve må Igby-barna flykte i sikkerhet til Ispræriene, der hangene fra Dang ikke kan følge etter. Det aller farligste er likevel sjalusien og bitterheten som truer med å drive dem fra hverandre. Andrew Peterson og familien bor i Nashville i Tennessee. Han vokste opp som prestesønn i Sørstatene i USA og elsker å fortelle historier. Andrew er også musiker og har utgitt flere album.