Harry Potter og barnets forbannelse - del én og to - (spesialutgave for prøveoppsetningen) (ebok) av J.K. Rowling
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
J.K. Rowling (forfatter), John Tiffany (forfatter), Jack Thorne (forfatter)

Harry Potter og barnets forbannelse (J.K. Rowling's wizarding world #8) ebok

159,-
(3)
Harry Potter og Barnets forbannelse Del en og to er den åttende historien i Harry Potter-universet og den første offisielle historien som er presentert for scenen. Den er basert på en original ny historie av J.K. Rowling, Johan Tiffany og Jack Thorne, et nytt skuespill av Jack Thorne. Skuespillet hadde verdenspremiere på Londons West End den 30. juli 2016. Det har alltid vært vanskelig å være Harry Potter, og det er ikke mye lettere nå som han er en overarbeidet ansatt i Magidepartementet og…
Ebok 159,-

Andre har også kjøpt

Undertittel del én og to - (spesialutgave for prøveoppsetningen)
Forfattere J.K. Rowling (forfatter), John Tiffany (forfatter), Jack Thorne (forfatter), Torstein Bugge Høverstad (oversetter)
Utgitt 11 november 2016
Lengde 300 sider
Sjanger Barnebøker, Ungdomsbøker, Fantasy
Nummer i serie 8
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9781781101612
Harry Potter og Barnets forbannelse Del en og to er den åttende historien i Harry Potter-universet og den første offisielle historien som er presentert for scenen. Den er basert på en original ny historie av J.K. Rowling, Johan Tiffany og Jack Thorne, et nytt skuespill av Jack Thorne. Skuespillet hadde verdenspremiere på Londons West End den 30. juli 2016. Det har alltid vært vanskelig å være Harry Potter, og det er ikke mye lettere nå som han er en overarbeidet ansatt i Magidepartementet og far til tre barn i skolealder. Mens Harry strever med en fortid som nekter å bli der den hører hjemme, må hans yngste sønn, Albus, slite med tyngden av en familiearv han aldri ønsket. Fortid og nåtid vikles illevarslende inn i hverandre, og både far og sønn lærer en ubehagelig sannhet: noen ganger kommer mørket fra uventede steder.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering