Jakten på Annieras juveler - spenning, fare, tapte juveler og Skris fryktelige huggtannkuer (ebok) av Andrew Peterson
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Andrew Peterson (forfatter)

Jakten på Annieras juveler (Vingefjærsagaen #1) ebok

99,-
Slå følge med Janner, Tink og Leeli Igiby og deres trofaste hund Klumpen der de flykter fra de onde hangene fra Dang. Hangene er desperate etter å slå klørne i Annieras tapte juveler, men hvor befinner juvelene seg? En eventyrlig historie om en verden spekket med forunderlige skikkelser og hendelser. En fortelling barn i alle aldre vil elske. Andrew Peterson, kona Jamie og deres tre barn bor i Nashville i Tennessee. Han vokste opp som prestesønn i Sørstatene i USA og elsker å fortelle historie…
Ebok 99,-

Andre har også kjøpt

Undertittel spenning, fare, tapte juveler og Skris fryktelige huggtannkuer
Forfattere Andrew Peterson (forfatter), Justin Gerard (illustratør), Ingar Takanobu Hauge (oversetter), Ingard Takanobu Hauge (oversetter)
Forlag Lunde
Utgitt 4 juni 2014
Lengde 248 sider
Sjanger Fantasy, Barnebøker, Ungdomsbøker
Nummer i serie 1
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788252003277
Slå følge med Janner, Tink og Leeli Igiby og deres trofaste hund Klumpen der de flykter fra de onde hangene fra Dang. Hangene er desperate etter å slå klørne i Annieras tapte juveler, men hvor befinner juvelene seg? En eventyrlig historie om en verden spekket med forunderlige skikkelser og hendelser. En fortelling barn i alle aldre vil elske. Andrew Peterson, kona Jamie og deres tre barn bor i Nashville i Tennessee. Han vokste opp som prestesønn i Sørstatene i USA og elsker å fortelle historier. Andrew er også musiker og har utgitt flere album.