Mille og Mille i stramme tøyler (ebok) av Anne Sofie Hammer
Legg til i ønskeliste
Anne Sofie Hammer (forfatter)

Mille og Mille i stramme tøyler (Mille og Mille) ebok

149,-
Mille og Mille - de to vennene med samme fornavn og samme sans for humor - har nok å gjøre. Jonas og kjæresten Luna må tulles med og hunden Basse må lære seg å ligge død. Da Mille må passes av mormoren får de to seg litt av et sjokk. For ikke bare er Milles mormor en dame med gullsmykker og røde negler. Hun er også en dame med mange regler og mystiske hemmeligheter.. Er mormor egentlig en forbryter eller hemmelig agent? Mens de spionerer på mormor heller de ketsjup i såpedispenseren og fyller…
Ebok 149,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Anne Sofie Hammer (forfatter), Nina Aspen (oversetter), Sofie Lind Mesterton (oversetter), Sofie Lind Mesterton (illustratør)
Forlag Mangschou
Utgitt 3 april 2024
Lengde 164 sider
Sjanger 9-12 år, Morsomme bøker, Kjærlighet og vennskap, Barnebøker
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788282382816
Mille og Mille - de to vennene med samme fornavn og samme sans for humor - har nok å gjøre. Jonas og kjæresten Luna må tulles med og hunden Basse må lære seg å ligge død. Da Mille må passes av mormoren får de to seg litt av et sjokk. For ikke bare er Milles mormor en dame med gullsmykker og røde negler. Hun er også en dame med mange regler og mystiske hemmeligheter.. Er mormor egentlig en forbryter eller hemmelig agent? Mens de spionerer på mormor heller de ketsjup i såpedispenseren og fyller badet med ballonger slik at Milles mamma må tisse ute. Anne Sofie Hammer er en populær og prisbelønt barnebokforfatter i Danmark. Hun er utdannet innen dansk språk og pedagogikk og har utgitt over 40 barne- og ungdomsbøker. Hammer er opptatt av å skape realistisk samtidslitteratur som både treffer hjertet og lattermusklene. Hun mottok Søren Gyldendal-prisen i 2020 og Læringscenterenes Forfatterpris i 2018. Sofie Lind Mesterton, er en dansk illustratør og animatør utdannet ved Det Kongelige Danske Kunstakademis Skole for Design. Hun har et særlig engasjement for illustrasjoner for barn og har illustrert en rekke barnebøker.