Jeg er Zlatan (ebok) av Zlatan Ibrahimović
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Zlatan Ibrahimović (forfatter), Zlatan Ibrahimovic (forfatter)

Jeg er Zlatan ebok

179,- Veil. pris: 199,-Spar: 20,-
Zlatan Ibrahimovic er en av verdens beste og mest myteomspunne fotballspillere. Han har vunnet åtte ligagull på rad med storklubber som Ajax, Inter, Juventus, Barcelona og Milan. Men han gir ytterst sjelden intervjuer. I samarbeid med den svenske journalisten og forfatteren David Lagercrantz har Zlatan skrevet en usedvanlig åpenhjertig og spennende selvbiografi - om barndommen i innvandrergettoen Rosengård utenfor Malmö hvor han vokste opp med fattige foreldre fra Bosnia og Kroatia, om vennska…
Ebok 179,- Lydbok 262,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Zlatan Ibrahimović (forfatter), Zlatan Ibrahimovic (forfatter), David Lagercrantz (medforfatter), Sverre Knudsen (oversetter)
Forlag Font
Utgitt 14 november 2011
Lengde 379 sider
Sjanger Biografier, Dokumentar og fakta, Hobby og fritid, Sport og fritid
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788281691704
Zlatan Ibrahimovic er en av verdens beste og mest myteomspunne fotballspillere. Han har vunnet åtte ligagull på rad med storklubber som Ajax, Inter, Juventus, Barcelona og Milan. Men han gir ytterst sjelden intervjuer. I samarbeid med den svenske journalisten og forfatteren David Lagercrantz har Zlatan skrevet en usedvanlig åpenhjertig og spennende selvbiografi - om barndommen i innvandrergettoen Rosengård utenfor Malmö hvor han vokste opp med fattige foreldre fra Bosnia og Kroatia, om vennskap og fiendskap, om storlagene han har spilt på, om stjernestatus og familieliv, og om pengegalskapen i internasjonal fotball. Dette er ikke en bok man trenger å være opptatt av fotball for å bli bergtatt av. Skrevet med en prosa som sparker og sprudler og smeller, er dette en bok som henvender seg til alle som er interessert i å lese en moderne Askepott-historie om fattiggutten fra Malmö som ble en av verdens rikeste om mest myteomspunne superstjerner.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering