Når du går - flerstemte fortellinger om det som blir borte og det som blir igjen (ebok) av Lars Bremnes
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Lars Bremnes (forfatter), Kari Bremnes (forfatter), Ola Bremnes (forfatter)

Når du går ebok

179,- Veil. pris: 329,-Spar: 150,-
Kari, Ola og Lars rydder ut av dødsboet etter foreldrene sine. Ting fra et langt liv, hele barndomshjemmet, er stuet sammen i et mørkt lagerlokale. I et hjørne står et gammelt piano. Mammas piano. Husets hjerte. Men hvor gjør man av et gammelt, ustemt piano som har mistet eieren sin? Og hvem skal egentlig få finserviset som alle har lyst på? De hjemløse gjenstandene forteller en historie og blir en reise tilbake til o…
Ebok 179,- Lydbok 189,-

Andre har også kjøpt

Undertittel flerstemte fortellinger om det som blir borte og det som blir igjen
Forfattere Lars Bremnes (forfatter), Kari Bremnes (forfatter), Ola Bremnes (forfatter), Agnete Brun (annet)
Forlag Gyldendal
Utgitt 11 oktober 2023
Lengde 239 sider
Sjanger Biografier, Dokumentar og fakta
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788205580299

Kari, Ola og Lars rydder ut av dødsboet etter foreldrene sine. Ting fra et langt liv, hele barndomshjemmet, er stuet sammen i et mørkt lagerlokale. I et hjørne står et gammelt piano. Mammas piano. Husets hjerte.

Men hvor gjør man av et gammelt, ustemt piano som har mistet eieren sin? Og hvem skal egentlig få finserviset som alle har lyst på?

De hjemløse gjenstandene forteller en historie og blir en reise tilbake til opprinnelsen. Til plassen hvor kjærligheten til musikken, og ikke minst sangene, kommer fra. Det er tid for å bestemme seg for hva man tar med seg videre og hva man legger igjen.

Når du går er en varm, humoristisk og rørende bok om sorg, om å vokse opp i vakre Nord-Norge, oppdagelsen av musikken, og tilblivelsen av noen av vår tids aller mest folkekjære sanger.