Abida Raja - frihetens øyeblikk (ebok) av Håkon F. Høydal
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Håkon F. Høydal (forfatter)

Abida Raja ebok

99,- Veil. pris: 329,-Spar: 230,-
TERNINGKAST 6 - Sindre Hovdenakk, VG. På 1980-tallet vokste Abida Raja opp midt i Oslo sentrum. Hun gikk på norsk skole, var norsk statsborger - men levde i en pakistansk familie og kjente ingen. Som storesøster i en av Norges mest kjente norsk-pakistanske familier, har hun vært taus om livet som barn, ungdom og voksen. Nå våger hun endelig å fortelle. Dette er historien om løsrivelsen fra foreldrene og ektemannen hun ble giftet bort til. Det er fortellingen om en mor som flykter med de fi…
Ebok 99,- Lydbok 99,-

Andre har også kjøpt

Undertittel frihetens øyeblikk
Forfattere Håkon F. Høydal (forfatter)
Utgitt 6 september 2022
Lengde 258 sider
Sjanger Biografier, Dokumentar og fakta, Helse og livsstil
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788272017605
TERNINGKAST 6 - Sindre Hovdenakk, VG. På 1980-tallet vokste Abida Raja opp midt i Oslo sentrum. Hun gikk på norsk skole, var norsk statsborger - men levde i en pakistansk familie og kjente ingen. Som storesøster i en av Norges mest kjente norsk-pakistanske familier, har hun vært taus om livet som barn, ungdom og voksen. Nå våger hun endelig å fortelle. Dette er historien om løsrivelsen fra foreldrene og ektemannen hun ble giftet bort til. Det er fortellingen om en mor som flykter med de fire barna sine - uten utdanning, et sted å bo eller egen bankkonto - og forsøker å skape sitt eget liv. «Abida Raja. Frihetens øyeblikk» gir et sterkt innblikk i oppveksten og livet til en representant for dagens voksne norsk-pakistanske kvinner, de som ble født i Norge, men ikke ble en del av det norske samfunnet - og kampen for å bestemme over seg selv, hvem hun skal ha lov til å elske og et liv i frihet.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Utrolig sterk historie, jeg syntes ikke det var forstyrrende at det var en familiemedlem som lest boken opp, syntes faktsik det ga en ekstra sjarm til fortellingen. Anbefales!

Frihetens øyeblikk

Tragisk opplesing av et viktig innhold. Umulig å lytte på. Man kan ikke snakke sånn «Skjære» forlag, «skjøper» ikke flere bøker med slik opplesing Per

Innlevering ødelegger boka.

Hvem bestemmer innleser av en lydbok? En bok blir ikke bedre av å bli lest av et familiemedlem. Dette er pinlig dårlig, absolutt alt er feil! Viktig innhold og budskap faller som stein når jenta totalt mangler innlevelse, leser feil og ikke får sammenheng i noe. Og du: Skjellands plass!

Stek historie

Veldig bra!

Stakkato og dårlig oppleser.