Absolutt alt du trenger å vite for å innføre åpenhetsloven (ebok) av Tom Solstad
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Tom Solstad (forfatter)

Absolutt alt du trenger å vite for å innføre åpenhetsloven ebok

350,- Veil. pris: 399,-Spar: 49,-
(1)
Alt du trenger for å innføre åpenhetsloven. Skritt for skritt, med ferdige maler klar til bruk. Du trenger ikke dyre konsulenter eller sofistikert programvare for å komme i mål med åpenhetsloven. Du trenger bare denne boken. Den viser deg hvordan du kommer i mål, skritt for skritt, og med ferdige maler klar til bruk. Overskrider virksomheten din to av disse tre tersklene: balanse på 35 millioner, 35 ansatte eller inntekt på 70 millioner? Hvis svaret er ja, så er virksomheten din pålagt ved lo…
Ebok 350,-
eller Les gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Tom Solstad (forfatter)
Forlag Tom Solstad
Utgitt 2 februar 2023
Sjanger Dokumentar og fakta
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788269080773
Alt du trenger for å innføre åpenhetsloven. Skritt for skritt, med ferdige maler klar til bruk. Du trenger ikke dyre konsulenter eller sofistikert programvare for å komme i mål med åpenhetsloven. Du trenger bare denne boken. Den viser deg hvordan du kommer i mål, skritt for skritt, og med ferdige maler klar til bruk. Overskrider virksomheten din to av disse tre tersklene: balanse på 35 millioner, 35 ansatte eller inntekt på 70 millioner? Hvis svaret er ja, så er virksomheten din pålagt ved lov å innføre åpenhetsloven. Det betyr at du må gjøre en aktsomhetsvurdering, lage en redegjørelse, og informere ut. Fristen er juni 2023. Hvordan kan du sørge for at bedriften din lever etter de reglene som gjelder i åpenhetsloven - og unngå saftige bøter? Denne boken viser deg i enkle steg hvordan helt vanlige ledere uten juridisk utdanning kan oppfylle de kompliserte kravene som følger av den nye loven. Denne boken er ment for deg som jobber i en av de over 9 000 norske bedriftene som må tilpasse seg loven. Den er like aktuell for de enda flere bedriftene som leverer varer og tjenester. Tom Solstad har mer enn 20 års erfaring som analytiker, ledelseskonsulent og økonomisjef. Han har omfattende erfaring med fremtidsstudier og strategiarbeid, blant annet fra Telenor og det tyske konsulentselskapet Simon-Kucher & Partners. Tom er en aktiv blogger og skriver om trendene som endrer verden på megatrender.no. Han er utdannet siviløkonom og MBA fra HEC i Paris, og holder også grader innen statsvitenskap og ledelse fra USA og Italia. Tom er gründeren bak og daglig leder av Megatrender, et selskap som hjelper ledere å utnytte langsiktige trender til å vinne fremtidens kunder. Han har utgitt bøkene Start med megatrender og Making sense of the future - how to thrive on the trends that transform the world.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Boken er praktisk og med et ukomplisert språk. Maler og mange eksempler gjør at prosessen med å komme i mål mye lettere.