Lure ledere - begeistringsledere skaper vinnere og enestående resultater (ebok) av Jon Morten Melhus
Legg til i ønskeliste
Jon Morten Melhus (forfatter), Trond Haugen Jon Morten Melhus (forfatter), Trond Haugen (forfatter)

Lure ledere ebok

179,- Veil. pris: 199,-Spar: 20,-
Lure ledere er lure fordi de er flinke til å SE, BLI SETT av og INVOLVERE sine medarbeidere. I denne boken fra forfatterne av suksessbøkene "Latterlig Lønnsomt" og "Begeistring!" (med 30.000 i samlet opplag) kan du lese teorien bak og hvordan elleve begeistringsledere fra private, offentlige og ideelle virksomheter i praksis skaper vinnere blant både medarbeidere, eiere og kunder. Boken har tre teorideler om hva forfatterne mener kjennetegner en begeistringsleder - SE, BLI SETT og INVOLVER,…
Ebok 179,-

Andre har også kjøpt

Undertittel begeistringsledere skaper vinnere og enestående resultater
Forfattere Jon Morten Melhus (forfatter), Trond Haugen Jon Morten Melhus (forfatter), Trond Haugen (forfatter), Raymond Mosken (annet), Odd Harald Hauge (redaktør)
Utgitt 4 september 2022
Lengde 278 sider
Sjanger Dokumentar og fakta
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788293130062
Lure ledere er lure fordi de er flinke til å SE, BLI SETT av og INVOLVERE sine medarbeidere. I denne boken fra forfatterne av suksessbøkene "Latterlig Lønnsomt" og "Begeistring!" (med 30.000 i samlet opplag) kan du lese teorien bak og hvordan elleve begeistringsledere fra private, offentlige og ideelle virksomheter i praksis skaper vinnere blant både medarbeidere, eiere og kunder. Boken har tre teorideler om hva forfatterne mener kjennetegner en begeistringsleder - SE, BLI SETT og INVOLVER, med interessante data fra norsk og internasjonal forskning om hvorfor denne lederstilen gir enestående resultater. Dessuten offentliggjøres det nyeste Begeistrings-Barometeret, også denne gangen gjennomført i samarbeid med Kantar (tidl TNS Gallup), med spennende dokumentasjon: Begeistrende ledere øker i tillegg til medarbeidernes engasjement i jobben, også kundelojalitet og produktivitet - og dermed lønnsomheten. Og deres medarbeidere har lavere sykefravær og er mindre stresset, de presterer bedre, skaper bedre resultater og er mer fornøyd med tilværelsen. Les om hvorfor passiv ledelse er en høyrisikosport både for medarbeidere og eiere, hvordan lære å få flaks, hvorfor lederes sexliv er dårligere enn andres, og hva som kjennetegner skandinavisk lederstil. Fotograf Raymond Mosken har medvirket til at dette har blitt en glad og lekker bok med flotte portretter av de intervjuede - og noen inspirerende av forfatterne. Dette er en inspirerende og lærerik bok for ledergrupper, HR-medarbeidere, ledere og alle som har ambisjoner om å bli ledere, nærmest en engasjerende mini-MBA (Master of Business Administration).