Den femte daten / I den stormende vinden (ebok) av Lucy Clark
Legg til i ønskeliste
Lucy Clark (forfatter), Tina Beckett (forfatter)

Den femte daten / I den stormende vinden (Legeromaner) ebok

79,-
Den femte daten Det er nyttårsaften og legen Mira Dupris kommer på det perfekte nyttårsforsettet: Hun skal gå på tjuefem dater på ett år! Etter en brutt forlovelse er hun lei av faste forhold, så dette året skal hun bare more seg. Og alt går etter planen frem til den femte daten. Da den sjarmerende Jack faller rett foran føttene hennes i skibakken, forstår Mira raskt at han betyr trøbbel. For hvor mye hun enn kjemper imot, er det noe ved Jack som får henne til å ønske seg mer ... I den storme…
Ebok 79,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Lucy Clark (forfatter), Tina Beckett (forfatter)
Forlag Harlequin
Lengde 320 sider
Sjanger Erotikk
Serie Legeromaner
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9789150739701
Den femte daten Det er nyttårsaften og legen Mira Dupris kommer på det perfekte nyttårsforsettet: Hun skal gå på tjuefem dater på ett år! Etter en brutt forlovelse er hun lei av faste forhold, så dette året skal hun bare more seg. Og alt går etter planen frem til den femte daten. Da den sjarmerende Jack faller rett foran føttene hennes i skibakken, forstår Mira raskt at han betyr trøbbel. For hvor mye hun enn kjemper imot, er det noe ved Jack som får henne til å ønske seg mer ... I den stormende vinden Doktor Cora Wilton elsker å jobbe i sitt avsidesliggende tropiske paradis, så hvem trenger en mann da? Men da en syklon rammer Stillehavsøya Tarparnii, føres hun vekk fra fare og rett inn i favnen på den fantastisk flotte legen Archer Wild. En favn der hun med en gang føler seg hjemme.
å redde liv er lett for Archer, men å åpne sitt hjerte er derimot noe som virkelig skremmer ham. Nå står han plutselig der med en vakker og fascinerende kvinne i armene og en foreldreløs liten gutt ved siden av seg. På tide å stikke, altså. Eller skal han endelig våge å konfrontere sine demoner og bli?