The missus (ebok) av E.L. James
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
E.L. James (forfatter)

The missus (Mister & Missus #2) ebok

199,-
Oppfølgeren til The Mister: En lidenskapelig og spennende kjærlighetshistorie fra E.L. James – forfatteren av verdenssuksessen Fifty Shades of Grey.      Maxim Trevelyan er motvillig blitt jarl av Trevethick. Etter den forferdelige ulykken der broren hans omkom, har Maxim arvet ikke bare familiens adelstittel, rikdom og eiendom, men også alt ansvaret det fører med seg. Kvinnen han elsker, Alessia Demachi, har trosset og overlistet kidnappere o…
Ebok 199,- Lydbok 149,-

Andre har også kjøpt

Forfattere E.L. James (forfatter), Aleksander Melli (oversetter)
Forlag Gyldendal
Utgitt 3 januar 2024
Lengde 475 sider
Sjanger Erotikk, Skjønnlitteratur
Nummer i serie 2
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788205596184

Oppfølgeren til The Mister: En lidenskapelig og spennende kjærlighetshistorie fra E.L. James – forfatteren av verdenssuksessen Fifty Shades of Grey.

  

 

Maxim Trevelyan er motvillig blitt jarl av Trevethick. Etter den forferdelige ulykken der broren hans omkom, har Maxim arvet ikke bare familiens adelstittel, rikdom og eiendom, men også alt ansvaret det fører med seg.

Kvinnen han elsker, Alessia Demachi, har trosset og overlistet kidnappere og menneskehandlere, og Maxim har fulgt etter henne til den albanske landsbyen hun kommer fra. Etter å ha kjempet for og vunnet henne, må han nå gifte seg med henne.

Men kan en tidligere rundbrenner som Maxim noen gang bli en god ektemann – eller vil hans eget rykte og de skandaløse familiehemmelighetene ødelegge alt?

Og vil Alessia noen gang bli godtatt som lady Trevethick, Maxims grevinne – eller kommer hun alltid til å bli omtalt som «vaskehjelpen»?

Fra de majestetiske fjellene i Albania, gjennom idyllisk engelsk landsbygd til det moderne Londons mørke glamour: The Missus er en fortryllende reise som byr på kjærlighet, lengsel, aksept og forløsning.