Vondt i viljen (ebok) av Mette Barfelt
Legg til i ønskeliste
Mette Barfelt (forfatter)

Vondt i viljen (Solvik serien #1) ebok

69,-
(2)
Velkommen til Solvik - en tilsynelatende koselig småby ved kysten utenfor Oslo. Det idylliske stedet består av gamle, hvite trehus, et sentrum med butikker, strand og båthavn. Men under den sjarmerende overflaten lurer ikke bare vennskap og fellesskap, men også intriger, sjalusi og rivalisering. Emmelin arver barndomshjemmet og står overfor beslutninger som kommer til å endre hennes og familiens liv for alltid. Jobbmulighetene er begrenset og ektefellen Leo er ikke det minste begeistret fo…
Ebok 69,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Mette Barfelt (forfatter)
Lengde 329 sider
Sjanger Erotikk, Skjønnlitteratur
Nummer i serie 1
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788269019421
Velkommen til Solvik - en tilsynelatende koselig småby ved kysten utenfor Oslo. Det idylliske stedet består av gamle, hvite trehus, et sentrum med butikker, strand og båthavn. Men under den sjarmerende overflaten lurer ikke bare vennskap og fellesskap, men også intriger, sjalusi og rivalisering. Emmelin arver barndomshjemmet og står overfor beslutninger som kommer til å endre hennes og familiens liv for alltid. Jobbmulighetene er begrenset og ektefellen Leo er ikke det minste begeistret for et liv på landet. Emmelin oppdager at hun langt ifra er den eneste som har holdt mørke hemmeligheter skjult. Et forhold fra ungdomstiden fører til samvittighetskvaler når det går opp for henne hva hun egentlig har gjort. Det er i dette dramaet av ambisjoner, svik og kjærlighet, at Emmelin til slutt klarer å gi slipp på fortiden og omfavne fremtiden. Kritikerros for "Vondt i viljen": "Forfatter Mette Barfelt vil lett samle trofaste følgere av søte romantikk lesere." "Boken var velskrevet og fanget min oppmerksomhet fra start." "En utmerket bok om nye sjanser, første kjærlighet, og om å gjøre valg som kan forandre ditt liv. Jeg koste meg virkelig med boken både som en kjærlighetshistorie og som en historie for selvrealisering." (Anmeldelsene er basert på den engelske versjonen "Time for Honesty", og er oversatt til norsk. En rekke flotte anmeldelser kan leses på Amazon.)
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Engasjerende og troverdig

Vondt i viljen

En bok full av overraskelser . Den er velskrevet og jeg ser at forfatteren har stor kunnskap om det hun skriver. Jeg gleder meg til neste bok.