Abortboka - vårt liv! Vår kropp! (ebok) av Eli Aaby
Legg til i ønskeliste
Eli Aaby (forfatter), Astri Melheim (forfatter), Camilla Hestvik (forfatter), Rødt, Kvinneutvalget (forfatter), Jorun Gulbrandsen (forfatter), Rødt! (forfatter), Rødt!. Kvinneutvalget (forfatter)

Abortboka ebok

60,-
Tekster av Eli Aaby, Camilla Hestvik, Astri Melheim og Jorun Gulbrandsen, som også har redigert den for Rødts kvinneutvalg. Kvinner krever rett til å bestemme over egen kropp og eget liv. Denne boka er et redskap i kampen. Er det etisk riktig at andre skal bestemme at kvinner skal ta imot barn de ikke ønsker? Er det etisk riktig at barn skal bli født uten å være ønsket av mora si? Er det etisk riktig at kvinner som vil føde barn, presses til å ta abort fordi de er fattige? Abortboka er laget av…
Ebok 60,-

Andre har også kjøpt

Undertittel vårt liv! Vår kropp!
Forfattere Eli Aaby (forfatter), Jorun Gulbrandsen (redaktør), Astri Melheim (forfatter), Camilla Hestvik (forfatter), Rødt, Kvinneutvalget (forfatter), Jorun Gulbrandsen (forfatter), Rødt! (forfatter), Rødt!. Kvinneutvalget (forfatter), Gudmund Dalsbø (annet)
Forlag Rødt!
Utgitt 7 mai 2019
Lengde 97 sider
Sjanger Fagbøker, Samfunnsvitenskap
Språk Bokmål
Format pdf
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788283490206
Tekster av Eli Aaby, Camilla Hestvik, Astri Melheim og Jorun Gulbrandsen, som også har redigert den for Rødts kvinneutvalg. Kvinner krever rett til å bestemme over egen kropp og eget liv. Denne boka er et redskap i kampen. Er det etisk riktig at andre skal bestemme at kvinner skal ta imot barn de ikke ønsker? Er det etisk riktig at barn skal bli født uten å være ønsket av mora si? Er det etisk riktig at kvinner som vil føde barn, presses til å ta abort fordi de er fattige? Abortboka er laget av Rødts kvinneutvalg. Den er ei bruksbok med kunnskap for videre kamp.