Den skreddersydde skoen og kommunismen (ebok) av Jorun Gulbrandsen
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Jorun Gulbrandsen (forfatter), Seher Aydar (forfatter), Gerd von der Lippe (forfatter)

Den skreddersydde skoen og kommunismen ebok

75,-
Den skreddersydde skoen og kommunismen Jorun Gulbrandsen (f. 1948) er lærer, og var leder av AKP (1997- 2006). Medlem av kvinneutvalget i Rødt. Har blant annet skrevet skolebøker og debattboka Er skolen for Kari eller Ronny? Boka er et resultat av innledninger forfatteren har holdt i kvinnebevegelsen, fagbevegelsen og i Rød Ungdom om: - Gjør ny teknologi det lettere å tenke lokalt? - Moderne kommunisme, ikke rovdrift på mennesker og natur. - Likestilling eller kvinnefrigjøring? - Gerd von …
Ebok 75,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Jorun Gulbrandsen (forfatter), Seher Aydar (forfatter), Seher Aydar (medforfatter), Gerd von der Lippe (forfatter), Gerd von der Lippe (medforfatter)
Utgitt 10 april 2014
Lengde 152 sider
Sjanger Fagbøker, Samfunnsvitenskap
Språk Bokmål
Format pdf
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788291778754
Den skreddersydde skoen og kommunismen Jorun Gulbrandsen (f. 1948) er lærer, og var leder av AKP (1997- 2006). Medlem av kvinneutvalget i Rødt. Har blant annet skrevet skolebøker og debattboka Er skolen for Kari eller Ronny? Boka er et resultat av innledninger forfatteren har holdt i kvinnebevegelsen, fagbevegelsen og i Rød Ungdom om: - Gjør ny teknologi det lettere å tenke lokalt? - Moderne kommunisme, ikke rovdrift på mennesker og natur. - Likestilling eller kvinnefrigjøring? - Gerd von der Lippe om kvinner i idretten. - Hvorfor blir fattige fattige og rike rike? Politisk økonomi. - Idealisme, materialisme, dialektikk. - Seher Aydar skriver om klassesamfunn og rasisme. Den skreddersydde skoen er lettlest, og handler om store spørsmål. Marxisten Jorun Gulbrandsen prøver å gi noen svar.