Ildsjøen (ebok) av Daniel Milford
Legg til i ønskeliste
Daniel Milford (forfatter)

Ildsjøen ebok

29,-
(2)
Seksten år har gått siden Jesus kom tilbake. Han tok med seg de beste av oss, og kvittet seg med de verste. Tilbake står alle vi middelmådige, i en verden hvor mye har forandret seg, men hvor mye fortsatt er ved det samme. Alenefaren Atle har ennå ikke har funnet ut av hvordan livet skal leves i denne nye virkeligheten. For hva er riktig å gjøre, og hva er galt, når høyere makter følger med på alt du gjør? Og hvordan skal han hanskes med tenåringsdatteren Thea, som har begynt å utfordre …
Ebok 29,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Daniel Milford (forfatter)
Forlag Flathagen PR
Lengde 36 sider
Sjanger Fantasy og science fiction, Religion og livssyn, Helse og livsstil, Dokumentar og fakta
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Ingen
ISBN
Seksten år har gått siden Jesus kom tilbake. Han tok med seg de beste av oss, og kvittet seg med de verste. Tilbake står alle vi middelmådige, i en verden hvor mye har forandret seg, men hvor mye fortsatt er ved det samme. Alenefaren Atle har ennå ikke har funnet ut av hvordan livet skal leves i denne nye virkeligheten. For hva er riktig å gjøre, og hva er galt, når høyere makter følger med på alt du gjør? Og hvordan skal han hanskes med tenåringsdatteren Thea, som har begynt å utfordre stadig flere av de trygge rammene han har satt for henne?
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Jesus lever! Og det gjør denne fortellingen også.

Slapp av, dette er ikke en gladkristen, misjonerende fortelling. Jesu tilbakekomst er bare det smått absurde og dramatiske bakteppet for en aldeles nydelig historie om en far og ei datter som prøver å nærme seg hverandre igjen, og hvor lag på lag med nye sannheter avdekkes. Jeg ble både underholdt, rørt og skikkelig overrasket av denne korte, merkverdige og fantastiske fortellingen. Anbefales!

Ildsjøen

Denne novellen var lettlest samtidig som det ble mye å tenke på i ettertid. Tenk om det var sånn at de beste og de verste av oss ble radert bort, og de middelmådig ble igjen. En spennende tanke. Og skremmende.