Bootcamp for psyken - 8 uker til ro, styrke og tilfredshet (ebok) av Maria Østhassel
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Maria Østhassel (forfatter), Maria Abrahamsen (forfatter)

Bootcamp for psyken ebok

129,- Veil. pris: 229,-Spar: 100,-
Bli med på psykolog Maria Abrahamsens åtte ukers bootcamp og styrk din egen mentale helse! Kroppen og psyken henger tett sammen og påvirkes av ulike faktorer. Alt du gjør for å holde deg i fysisk form, er med på å beskytte din psykiske helse. Derfor er det viktig å se på hele mennesket når vi ikke har det bra. Hvilke verktøy kan du benytte for å styrke helsen din, og hvordan kan du kvitte deg med dårlige vaner og ta…
Ebok 129,-

Andre har også kjøpt

Undertittel 8 uker til ro, styrke og tilfredshet
Forfattere Maria Østhassel (forfatter), Maria Abrahamsen (forfatter)
Forlag Gyldendal
Utgitt 3 januar 2023
Lengde 176 sider
Sjanger Dokumentar og fakta, Helse og livsstil
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788205583245

Bli med på psykolog Maria Abrahamsens åtte ukers bootcamp og styrk din egen mentale helse!

Kroppen og psyken henger tett sammen og påvirkes av ulike faktorer. Alt du gjør for å holde deg i fysisk form, er med på å beskytte din psykiske helse. Derfor er det viktig å se på hele mennesket når vi ikke har det bra. Hvilke verktøy kan du benytte for å styrke helsen din, og hvordan kan du kvitte deg med dårlige vaner og tankemønstre? Hvordan kan du vokse som menneske, bygge en tryggere grunnmur og finne motivasjon til å tørre å endre kurs? 

Gjennom åtte uker går Maria gjennom de store temaene i livet, som følelsenes funksjoner, sjelslivet, tilhørighet, bevegelse og ernæring. Ved hjelp av det Maria kaller Raw Mind-tankegang – å gå tilbake til utgangspunktet og skrelle bort alt overflødig – får du hjelp til å analysere tilværelsen og undersøke hvilke livsområder som har godt av justeringer – og tips til hvordan du skal gjøre det. Boken er konkret lagt opp med psykologiske treningsøvelser, styrketrening for sjelen og praktiske verktøy og tips.

Maria Abrahamsen (f. 1992) er psykolog og forfatter, og står bak kontoen @psyktdeg på sosiale medier.