Feltnotater fra småbarnslivet (ebok) av Kristin Storrusten
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Kristin Storrusten (forfatter), Therese G. Eide (forfatter), Heidi Bøhagen (forfatter), Therese Garmannslund Eide (forfatter)

Feltnotater fra småbarnslivet ebok

210,- Veil. pris: 239,-Spar: 29,-
Dette er ikke en bok om barneoppdragelse. Dette er ikke en bok om barn. Dette er en bok om å være et menneske i den helt normale unntakstilstanden småbarnsforelder. Kristin Storrusten, Heidi Bøhagen og Therese G. Eide har kvesset macheten og temmet jungelen av tips, triks og formaninger skrevet til småbarnsforeldre, slik at du skal slippe. Det vet de nemlig at du ikke har tid til. De vet også at noen ganger trenger man bare trøst og fellesskap og en påminnelse om at alle andre også sliter…
Ebok 210,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Kristin Storrusten (forfatter), Therese G. Eide (forfatter), Heidi Bøhagen (forfatter), Therese Garmannslund Eide (forfatter), Therese G. Eide (illustratør)
Forlag Tiden
Utgitt 13 mai 2019
Lengde 181 sider
Sjanger Helse og livsstil, Dokumentar og fakta
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788210056925
Dette er ikke en bok om barneoppdragelse. Dette er ikke en bok om barn. Dette er en bok om å være et menneske i den helt normale unntakstilstanden småbarnsforelder. Kristin Storrusten, Heidi Bøhagen og Therese G. Eide har kvesset macheten og temmet jungelen av tips, triks og formaninger skrevet til småbarnsforeldre, slik at du skal slippe. Det vet de nemlig at du ikke har tid til. De vet også at noen ganger trenger man bare trøst og fellesskap og en påminnelse om at alle andre også sliter. Kort oppsummert er bokens budskap: Du er ikke alene. Du er god nok. Egenomsorg er sentralt for et godt foreldreskap (og i livet for øvrig). Humor og alvor, tekst og tegning går hånd i hånd i denne vittige og tenksomme boken som er for alle med små barn i livene sine, enten de er foreldre eller besteforeldre.