Jan Thomas' styling bible - stylingguide for han og henne (ebok) av Jan Thomas
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Jan Thomas (forfatter)

Jan Thomas' styling bible ebok

199,-
Endelig er alle Jan Thomas' beste stylingtips samlet i en bok! JAN THOMAS' STYLING BIBLE er en unik bok som inneholder tips om personlig stil, trening, kosthold, klær, hår og makeup, samt gode råd på hvordan å skape ro og velvære i en travel hverdag. Dette er boken for både han og henne i alle aldre! Jan Thomas er viden kjent fra TV og media som stjernestylist, programleder og skjønnhetsambassadør. Han har skuespiller - og modellerfaring og har jobbet som ansvarlig makeupartist og stylist for…
Ebok 199,-

Andre har også kjøpt

Undertittel stylingguide for han og henne
Forfattere Jan Thomas (forfatter), Tone Skårdal Tobiasson (medforfatter), Anne-Karine Strøm (medforfatter), Anneli Olander (illustratør), Jan Eric Skappel (illustratør), Eirik Sørlie (illustratør)
Forlag Pantagruel
Utgitt 6 oktober 2020
Lengde 552 sider
Sjanger Helse og livsstil, Dokumentar og fakta, Hobby og fritid
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788234400520
Endelig er alle Jan Thomas' beste stylingtips samlet i en bok! JAN THOMAS' STYLING BIBLE er en unik bok som inneholder tips om personlig stil, trening, kosthold, klær, hår og makeup, samt gode råd på hvordan å skape ro og velvære i en travel hverdag. Dette er boken for både han og henne i alle aldre! Jan Thomas er viden kjent fra TV og media som stjernestylist, programleder og skjønnhetsambassadør. Han har skuespiller - og modellerfaring og har jobbet som ansvarlig makeupartist og stylist for en rekke produksjoner. Gjennom sine 25 år i bransjen jobber han nå med alt fra internasjonale stjerner som Uma Thurman, Scarlett Johansson og Sharon Stone, men er vel så opptatt av at alle skal føle seg bra - og han finner noe vakkert i alle! Dyrk drømmen i deg, med denne boken åpnes det dører til en verden full av muligheter!