Manus om anus - om kroppens (kanskje) viktigste organ (ebok) av Kaveh Rashidi
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Kaveh Rashidi (forfatter), Jonas Kinge Bergland (forfatter)

Manus om anus ebok

210,- Veil. pris: 239,-Spar: 29,-
«Manus om anus» belyser alt du vil vite, men ikke tør spørre om, når det gjelder kroppens (kanskje) viktigste organ. Har du noen gang sett blod på dopapiret, og blitt redd? Fundert på om stikkpiller skal inn med spiss eller butt ende først? Tenkt over hvorfor vi i det hele tatt trenger et eget hull for avføring? Eller er du rett og slett nysgjerrig på dette med analsex? Du er ikke alene. Manus om anus kaster lys over temaer du ikke ante at du ville vite mer om: Fra anusens evolusjonistiske op…
Ebok 210,-

Andre har også kjøpt

Undertittel om kroppens (kanskje) viktigste organ
Forfattere Kaveh Rashidi (forfatter), Jonas Kinge Bergland (medforfatter), Jonas Kinge Bergland (forfatter), Jonas Kinge Bergland (illustratør)
Forlag Gyldendal
Utgitt 19 februar 2018
Lengde 197 sider
Sjanger Dokumentar og fakta, Helse og livsstil
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788205514973
«Manus om anus» belyser alt du vil vite, men ikke tør spørre om, når det gjelder kroppens (kanskje) viktigste organ. Har du noen gang sett blod på dopapiret, og blitt redd? Fundert på om stikkpiller skal inn med spiss eller butt ende først? Tenkt over hvorfor vi i det hele tatt trenger et eget hull for avføring? Eller er du rett og slett nysgjerrig på dette med analsex? Du er ikke alene. Manus om anus kaster lys over temaer du ikke ante at du ville vite mer om: Fra anusens evolusjonistiske oppstandelse, til analhygiene, analdød og anale funfacts. Visste du for eksempel at man i London på 1800-tallet blåste sigarettrøyk opp i anus for å gjenopplive druknede? Skrevet med snert og eleganse, tar denne boken oss med til kroppens mest tabubelagte område. Manus om anus er kunnskap og humor i skjønn forening. Forfatterne er begge fastleger. Kaveh Rashidi er fast spaltist i Tidsskrift for Den norske legeforening og paneldeltaker i TV2-programmet Helsekontrollen. Jonas Kinge Bergland er en av Norges fremste standup-komikere, blant annet som vinner av Komiprisen 2017.