Opp fra avgrunnen - veier ut av depresjon (ebok) av Kristian Hall
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Kristian Hall (forfatter)

Opp fra avgrunnen ebok

149,-
(1)
Kristian Hall var dypt deprimert i ungdoms- og studietiden. Ved hjelp av teknikker fra kognitiv og positiv psykologi klarte han å bli kvitt depresjonen fullstendig og deretter gå videre til å bygge motstandsdyktighet overfor motgang og vanskeligheter. I Opp fra avgrunnen finner du stegene han tok. Se for deg den øverste prosjektlederen i NASA, etter at de amerikanske myndighetene hadde vedtatt å sende et menneske til månen. Oppgaven må ha sett overveldende ut. Man kan ikke løse slike vanske…
Ebok 149,- Lydbok 199,-

Andre har også kjøpt

Undertittel veier ut av depresjon
Forfattere Kristian Hall (forfatter)
Forlag Fakkel forlag
Utgitt 11 august 2015
Lengde 177 sider
Sjanger Helse og livsstil, Dokumentar og fakta
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788299988711
Kristian Hall var dypt deprimert i ungdoms- og studietiden. Ved hjelp av teknikker fra kognitiv og positiv psykologi klarte han å bli kvitt depresjonen fullstendig og deretter gå videre til å bygge motstandsdyktighet overfor motgang og vanskeligheter. I Opp fra avgrunnen finner du stegene han tok. Se for deg den øverste prosjektlederen i NASA, etter at de amerikanske myndighetene hadde vedtatt å sende et menneske til månen. Oppgaven må ha sett overveldende ut. Man kan ikke løse slike vanskelige oppdrag i ett det finnes bare én måte: Man må bryte opp prosjektet i mange små og utførbare skritt. Deretter går man stegene, ett av gangen. Det samme gjelder når man skal komme seg ut av depresjon. Det er mulig å få det mye bedre - og veien kan begynne med denne boken!
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

En ganske kort, men veldig nyttig bok full av mange interessante tips og teknikker som kan benyttes ikke bare av de som sliter med det mentale, men av alle som ønsker å få mer ut av hverdagen eller vil forbedre livskvaliteten sin.