Reis deg med ny styrke (ebok) av Brené Brown
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Brené Brown (forfatter)

Reis deg med ny styrke ebok

249,-
(1)
"En åpenbaring av en bok, som forandrer livet " Red Magazine Brené Brown har med sine bøker og populære TED-talks åpnet for en global samtale om mot, sårbarhet, skam og egenverd. I hennes forskningsarbeid er det tydelig at sårbarhet – villigheten til å blottstille seg og kaste seg ut i noe uten å vite hva resultatet blir ­– er den eneste måten å oppnå mer kjærlighet, tilhørighet, kreativitet og glede. Å leve modig er ikke alltid lett. Vi kommer til å snuble og falle før eller si…
Ebok 249,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Brené Brown (forfatter), Lene Stokseth (oversetter)
Forlag Cappelen Damm
Utgitt 18 mars 2016
Lengde 276 sider
Sjanger Helse og livsstil, Dokumentar og fakta
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788202514150

"En åpenbaring av en bok, som forandrer livet " Red Magazine

Brené Brown har med sine bøker og populære TED-talks åpnet for en global samtale om mot, sårbarhet, skam og egenverd. I hennes forskningsarbeid er det tydelig at sårbarhet – villigheten til å blottstille seg og kaste seg ut i noe uten å vite hva resultatet blir ­– er den eneste måten å oppnå mer kjærlighet, tilhørighet, kreativitet og glede.
Å leve modig er ikke alltid lett. Vi kommer til å snuble og falle før eller siden. I denne boken undersøker Brown veien opp etter fallet. I sitt arbeid har hun lyttet til ledere, kunstnere, lærere, par og foreldre. De har delt sine historier om å tørre, gå på en smell – og så reise seg igjen.
Brown guider leseren gjennom tre stadier vi må gjennom for å forstå og forandre våre følelser og handlinger: Rekognosering, romstering og revolusjon.

"Brown gir svært fascinerende og meningsfulle råd" Huffington Post