24 timers livsstil - sunn, sterk, frisk (ebok) av Anne Mette Rustaden
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Anne Mette Rustaden (forfatter), Anette Skarpaas Ramm (forfatter), Rebekka Egeland (forfatter), Rebekka Th. Egeland (forfatter), Daniel Sannum Lauten (forfatter)

24 timers livsstil ebok

179,-
Vil du bli en sunnere og sprekere utgave av deg selv? Denne boken gir deg konkrete råd og verktøy, slik at du steg for steg kan innarbeide gode og varige vaner. En sunn og balansert hverdag innebærer både fysisk aktivitet, kosthold og god mental helse. Forfatterne i denne boken har satt disse tre elementene sammen, for å gi deg et godt utgangspunkt for en snuoperasjon. Du slipper å telle kalorier og pulsslag, eller ta fatt på en streng diett. Det handler mer om å prioritere og strukturere …
Ebok 179,-
eller Les gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Undertittel sunn, sterk, frisk
Forfattere Anne Mette Rustaden (forfatter), Anette Skarpaas Ramm (forfatter), Rebekka Egeland (forfatter), Rebekka Th. Egeland (forfatter), Daniel Sannum Lauten (forfatter)
Utgitt 5 januar 2016
Lengde 108 sider
Sjanger Helse og livsstil, Dokumentar og fakta
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788241912719
Vil du bli en sunnere og sprekere utgave av deg selv? Denne boken gir deg konkrete råd og verktøy, slik at du steg for steg kan innarbeide gode og varige vaner. En sunn og balansert hverdag innebærer både fysisk aktivitet, kosthold og god mental helse. Forfatterne i denne boken har satt disse tre elementene sammen, for å gi deg et godt utgangspunkt for en snuoperasjon. Du slipper å telle kalorier og pulsslag, eller ta fatt på en streng diett. Det handler mer om å prioritere og strukturere livets elementer. 24 timer i døgnet, slik at du hele tiden gjør gode valg. Forfatterne er ikke opptatt av kroppsvekt, men ønsker at du skal bli mer bevisst på hva du tenker og føler rundt en sunnere livsstil. Du blir derfor tfordret til å sette ord på egne tanker og vurderinger underveis. Om forfatterne: Anne Mette Rustaden er doktorgradsstipendiat i idrettsmedisin og fysioterapeut, mens Anette S. Ramm er klinisk ernæringsfysiolog. Begge er eksperter på vektklubb.no. Rebekka TH. Egeland er klinisk psykolog, og har tidligere skrevet en bok om mindfulness.