200 år på 200 sider - en kavalkade gjennom Norges historie etter 1814 (ebok) av Frank Aarebrot
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Frank Aarebrot (forfatter)

200 år på 200 sider (På 200 sider) ebok

229,-
(1)
Frank Aarebrot fikk hundretusenvis av nordmenn til å benke seg foran NRK for å se på sitt 200 minutters lange foredrag om de siste 200 årene i Norge. Nå har han skrevet om foredraget til bokform, men beholdt den pedagogiske kloen og sprudlende formidlingen. Vi tas med fra grunnlovens tilblivelse på Eidsvold, via parlamentarismens feider, til verdenskriger, frem mot EF-strid, olje og vår egen tid. Her er hele den fantastiske utviklingen fra Norge var et fattig bonde- og fiskersamfunn, til at lan…
Ebok 229,- Lydbok 249,-

Andre har også kjøpt

Undertittel en kavalkade gjennom Norges historie etter 1814
Forfattere Frank Aarebrot (forfatter)
Forlag Kagge
Utgitt 3 oktober 2014
Lengde 200 sider
Sjanger Historie, Dokumentar og fakta
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788248915584
Frank Aarebrot fikk hundretusenvis av nordmenn til å benke seg foran NRK for å se på sitt 200 minutters lange foredrag om de siste 200 årene i Norge. Nå har han skrevet om foredraget til bokform, men beholdt den pedagogiske kloen og sprudlende formidlingen. Vi tas med fra grunnlovens tilblivelse på Eidsvold, via parlamentarismens feider, til verdenskriger, frem mot EF-strid, olje og vår egen tid. Her er hele den fantastiske utviklingen fra Norge var et fattig bonde- og fiskersamfunn, til at landet ble en rik og moderne demokratisk velferdsstat. Dette er folkeopplysning og formidling av ypperste klasse, rikelig illustrert med bilder fra hele perioden.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Opplysende og detaljrik, men i passe tempo og format. Klart best i begynnelsen fra grunnloven og tiden frem mot 1905. Et stort pluss ST forfatteren selv leser med sin kraftige Bergens dialekt.