De nasjonale strateger (ebok) av Rune Slagstad
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Rune Slagstad (forfatter)

De nasjonale strateger ebok

279,-
Rune Slagstads storverk om norsk historie kommer her i ny utgave, med et nyskrevet, større etterord: Fra embetsmannsstaten til konkurransestaten. «Hvilken bok har betydd mest for deg? – De nasjonale strateger av Rune Slagstad. Den favner alt av norsk historie.» (Kadafi Zaman, TV2-journalist) «Boka om dei nasjonale strategane er både original, eineståande og eg vil tru epokegjerande.» (Jostein Nerbøvik, professor i historie) «Med sin …
Ebok 279,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Rune Slagstad (forfatter)
Utgitt 29 oktober 2024
Lengde 697 sider
Sjanger Historie, Dokumentar og fakta
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse LCP
ISBN 9788202792558

Rune Slagstads storverk om norsk historie kommer her i ny utgave, med et nyskrevet, større etterord: Fra embetsmannsstaten til konkurransestaten.

«Hvilken bok har betydd mest for deg? – De nasjonale strateger av Rune Slagstad. Den favner alt av norsk historie.» (Kadafi Zaman, TV2-journalist)

«Boka om dei nasjonale strategane er både original, eineståande og eg vil tru epokegjerande.» (Jostein Nerbøvik, professor i historie)

«Med sin perspektivrikdom fornyer denne bok vår samfunnsforståelse historisk og fremtidig. Rune Slagstad har levert et stort verk. Det er fristende å kalle det et storverk.» (Thomas Chr. Wyller, professor i statsvitenskap)

«Denne boken er en fantastisk skildring av Norges historie fra 1814 og fremover, med menneskene som skapte samtiden i sentrum. Boken er svært godt skrevet og ekstremt innsiktsfull.» (Hans Geelmuyden, medierådgiver)

«Rune Slagstad er en aristokratisk representant for vårt absolutte intellektuelle toppsjikt – og sosialist.» (Syphilia Morgenstierne, anarkistisk skribent)

«Boka er resultatet av en enorm arbeidsprestasjon og av en veldig begavelse, som har satt seg et større mål enn kanskje noen annen norsk forsker har gjort innenfor humaniora og samfunnsvitenskap i det 20. århundret.» (Alfred Oftedal Telhaug, førsteamanuensis i pedagogikk)