Jordgjøkens dans (ebok) av Øyvind Wingar Karlsen
Legg til i ønskeliste

Jordgjøkens dans ebok

39,-
(2)
Grensekrysset mellom New Mexico-territoriet, Texas og Mexico på slutten av 1800-tallets Amerika. Midt i den tørre ødemarken vokser El Paso frem, som en oase for handel, nybyggere og kapitalisme, overskygget av korrupsjon, flyktninger og kriminalitet. En ung kvegdriver ledes ned i byens undergrunn og trekkes inn i et kaos som strekker seg fra de sølete bakgatene og helt opp til hotellsuitenes balkonger. Og kruttrøyken tåkelegger grensene mellom rett og galt, fornuft og vanvidd, godt og ondt. …
Ebok 39,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Øyvind Wingar Karlsen (forfatter)
Lengde 560 sider
Sjanger Krim, Romaner, Skjønnlitteratur, Dokumentar og fakta, Historie, Politikk og samfunn, Biografier
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788269066302
Grensekrysset mellom New Mexico-territoriet, Texas og Mexico på slutten av 1800-tallets Amerika. Midt i den tørre ødemarken vokser El Paso frem, som en oase for handel, nybyggere og kapitalisme, overskygget av korrupsjon, flyktninger og kriminalitet. En ung kvegdriver ledes ned i byens undergrunn og trekkes inn i et kaos som strekker seg fra de sølete bakgatene og helt opp til hotellsuitenes balkonger. Og kruttrøyken tåkelegger grensene mellom rett og galt, fornuft og vanvidd, godt og ondt. Jordgjøkens Dans er en storslått og nervepirrende westernthriller, der flere grener av småhistorier finner sammen i hovedhistoriens stamme, og handlingen broderes rundt beretningen om El Pasos radikale lovforkjemper Dallas Stoudenmire. Grunnet tilfeller av grovkornet språk og voldssekvenser, anbefales aldersgrense 15 år.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Diger debut

Igjennom Jordgjøkens Dans viser Øyvind Wingar Karlsen oss virkelig at forfattergeskjeftet er et som krever veldig mye. I denne hardtarbeidende og grandiose romanen tar han oss med på et episk eventyr gjennom Texas' ville vest, og anarkiet og kaoset som var El Paso på slutten av 1800-tallet . Gjennom opplevelsene til den seksten år gamle urokråka Rufus Young blir vi kastet gjennom den Sør-Amerikanske staten, hvor vi blir beskutt, truet, jult opp, falskt anklaget, og til og med forelsket. Liker du store eventyr og cowboyer, er dette boken for deg!

Anbefales på det sterkeste

En fascinerende godt skrevet og spennende bok! De detaljerte skildringene skaper så tydelige bilder at man føler seg tilstede i bokens verden og blir revet med i handlingen.