
Legg til i ønskeliste
Gratis utdrag
- Sett i bokhyllen
- Les gratis utdrag
Silkeveiene ebok
201,-
Internasjonale bestselger som setter verdenshistorien i nytt lys med Østen som dreiepunkt.
I århundrer førte jakten på makt og penger menneskene mot den nye verden i Amerika. I dag er det Østen som lokker de som søker rikdom og eventyr: fra Sentral-Asia og dypt inn i Kina og India. Regionen som en gang var sentrum for begivenhetene, er igjen på vei mot dominans innen global politikk, handel og kultur. I den internasjonale bestselgeren Silkeveiene setter Oxford-historikeren Peter Frankopan ver…
Ebok
201,-
Undertittel
en ny verdenshistorie
Forlag
Gyldendal
Utgitt
21 september 2017
Lengde
667 sider
Sjanger
Dokumentar og fakta, Historie
Språk
Bokmål
Format
epub
DRM-beskyttelse
Vannmerket
ISBN
9788205505490
Internasjonale bestselger som setter verdenshistorien i nytt lys med Østen som dreiepunkt.
I århundrer førte jakten på makt og penger menneskene mot den nye verden i Amerika. I dag er det Østen som lokker de som søker rikdom og eventyr: fra Sentral-Asia og dypt inn i Kina og India. Regionen som en gang var sentrum for begivenhetene, er igjen på vei mot dominans innen global politikk, handel og kultur. I den internasjonale bestselgeren Silkeveiene setter Oxford-historikeren Peter Frankopan verdenshistorien i nytt lys med Østen som dreiepunkt. Silkeveiene er en strålende utforskning av kreftene som har ført til rikers vekst og fall og varsler en ny æra i internasjonal stormaktspolitikk.
Peter Frankopans kritikerroste storverk Silkeveiene. En ny verdenshistorie ble kåret til årets historiebok av The Daily Telegraph i 2015 og lå på Sunday Times' topp ti-liste for sakprosa i ni måneder.
Peter Frankopan er professor i global historie ved Oxford University, der han også leder Bysantinsk senter. Peter Frankopan blir på grunn av sin unge alder og briljante karriere beskrevet som «vår tids historie-rockestjerne».
«Briljant og fryktløs ... Dette er historie i det bredeste formatet.» The Guardian
«Umåtelig underholdende .. fortjener til fulle å bli kalt 'En ny verdenshistorie'.» The Times