Strikk til barn - sjarm i hver maske (ebok) av Marte Helgetun
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Marte Helgetun (forfatter)

Strikk til barn ebok

279,-
Elsker du å strikke? Har du eller kjenner du noen som har barn? Liker du vakre plagg med et klassisk snitt som samtidig er brukervennlige? Da er denne boken midt i blinken for deg! Forfatter og designer Marte Helgetun har lekt med pinner og garn hele livet, og i denne sjarmerende og praktiske strikkeboken presenterer hun over 60 oppskrifter på gensere, jakker, bukser, kjoler, skjørt, luer og skjerf i størrelsene 0–6 år. Alle oppskriftene er skrevet på en enkel måte, uten forkortelser …
Ebok 279,-

Andre har også kjøpt

Undertittel sjarm i hver maske
Forfattere Marte Helgetun (forfatter), Nathan W. Lediard (illustratør)
Forlag Gyldendal
Utgitt 14 desember 2020
Lengde 176 sider
Sjanger Dokumentar og fakta, Hobby og fritid
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788205544826
Elsker du å strikke? Har du eller kjenner du noen som har barn? Liker du vakre plagg med et klassisk snitt som samtidig er brukervennlige? Da er denne boken midt i blinken for deg!

Forfatter og designer Marte Helgetun har lekt med pinner og garn hele livet, og i denne sjarmerende og praktiske strikkeboken presenterer hun over 60 oppskrifter på gensere, jakker, bukser, kjoler, skjørt, luer og skjerf i størrelsene 0–6 år. Alle oppskriftene er skrevet på en enkel måte, uten forkortelser og for mye fagspråk.

Strikk til barn er gjennomillustrert med bilder av de søte små i myke plagg, og den er selvskreven i samlingen til alle strikkeglade.

Korrigeringer til oppskrifter.

Foto er ved Nathan W. Lediard.

Salg til utlandet:

Danmark, Sverige, Tyskland