Lettstelt - rene klær med lite arbeid og miljøbelastning (ebok) av Ingun Grimstad Klepp
Legg til i ønskeliste
249,-
(2)
Klesvask er allment og hverdagslig og rene klær har stor betydning for vårt velvære. Klesvask har også stor betydning for miljøet rundt oss, direkte gjennom bruk av vann, energi, kjemikalier og spredning av mikrofibre, og indirekte gjennom klærnes levetid. Klesvasken får store konsekvenser fordi vi er så mange som vasker og bruker klær, og fordi vi vasker så ofte. Denne boken vil bidra til at klesvask både blir lettere og mindre miljøbelastende. Boken er skrevet for å leses, eller for å stå i…
Ebok 249,-

Andre har også kjøpt

Undertittel rene klær med lite arbeid og miljøbelastning
Forfattere Ingun Grimstad Klepp (forfatter), Tone Skårdal Tobiasson (forfatter)
Utgitt 21 mars 2020
Lengde 206 sider
Sjanger Hus og hage, Dokumentar og fakta, Hobby og fritid
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788274889811
Klesvask er allment og hverdagslig og rene klær har stor betydning for vårt velvære. Klesvask har også stor betydning for miljøet rundt oss, direkte gjennom bruk av vann, energi, kjemikalier og spredning av mikrofibre, og indirekte gjennom klærnes levetid. Klesvasken får store konsekvenser fordi vi er så mange som vasker og bruker klær, og fordi vi vasker så ofte. Denne boken vil bidra til at klesvask både blir lettere og mindre miljøbelastende. Boken er skrevet for å leses, eller for å stå i hyllen over vaskemaskinen som oppslagsbok. Den er skrevet for å passe gutter og jenter som flytter hjemmefra og dermed får ansvar for vask og vedlikehold av egne klær, eller for alle som har lyst til å bli flinkere til noe de har gjort lenge. Boken er skrevet med privat klesstell i tankene, men vil også være relevant for profesjoner med ansvar for andres klær.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Ubrukelig på ebokleser

Denne epub-filen er helt ubrukelig på min ebokleser Kobo Aura One. Teksten formateres så dårlig at det ikke går an å lese boken. Vil antagelig være like dårlig på andre eboklesere.

Ikke tilpassa lesebrett

Dette er bare for å advare om at eboken er dårlig tilpassa lesebrett. Jeg tror det går fint å lese den på datamaskin eller et type ti tommer nettbrett uten at jeg har prøvd det. Og til nød på telefon. Men det er en virkelig lite inspirerende affære med store mellomrom nederst på omtrent annenhver side og med bindestreker i hytt og vær. Dessverre så jeg først etterpå at eboken er merket for å være uegna for lesebrett som Kindle (eller f.eks. Kobo). Jeg må bli flinkere til å se etter i fremtiden (Det står helt øverst: en rød strek gjennom "Kan leses på Kindle"), men jeg vil samtidig si at det var ikke så lett å få øye på. Jeg har bestilt boken på papir og foreslår at du gjør det samme istedenfor denne digitale versjonen.