Tjenestetvistloven - med kommentarer (ebok) av Torgeir Bjørnaraa
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Torgeir Bjørnaraa (forfatter)

Tjenestetvistloven ebok

525,-
(1)
Boken er den første fullstendige kommentarutgaven til lov 18. juli 1958 nr. 2 om offentlige tjenestetvister (tjenestetvistloven). Den kommenterer hver enkelt bestemmelse i loven med henvisninger til forarbeider, Arbeidsrettens dommer og andre retts- og forvaltningsavgjørelser. Reglene om tarifforhandlinger og mekling i statlig sektor er viet stor plass. Også hovedtariffavtalene i staten er utførlig omtalt i boken. Alle aktuelle henvisninger til disse tariffavtalene er omtalt i boken. Ny lov om …
Ebok 525,-

Andre har også kjøpt

Undertittel med kommentarer
Forfattere Torgeir Bjørnaraa (forfatter)
Utgitt 4 september 2017
Lengde 223 sider
Sjanger Fagbøker, Jus
Språk Bokmål
Format pdf
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788205506619
Boken er den første fullstendige kommentarutgaven til lov 18. juli 1958 nr. 2 om offentlige tjenestetvister (tjenestetvistloven).

Den kommenterer hver enkelt bestemmelse i loven med henvisninger til forarbeider, Arbeidsrettens dommer og andre retts- og forvaltningsavgjørelser. Reglene om tarifforhandlinger og mekling i statlig sektor er viet stor plass. Også hovedtariffavtalene i staten er utførlig omtalt i boken. Alle aktuelle henvisninger til disse tariffavtalene er omtalt i boken. Ny lov om statens ansatte mv. (statsansatteloven) trådte i kraft 1. juli 2017. Henvisninger til denne loven er også innarbeidet.

Boken er rettet mot personalmedarbeidere i statlige virksomheter og ansatte og tillitsvalgte i hovedsammenslutningene og andre tjenestemannsorganisasjoner, dommere, advokater og jurister som arbeider med kollektiv arbeidsrett.