666 (ebok) av Tom Egeland
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Tom Egeland (forfatter)

666 (Bjørn Beltø #11) ebok

99,- Veil. pris: 299,-Spar: 200,-
(1)
TERNINGKAST 6 - Tor Hammerø, Nettavisen. Ny bok med storfavoritten Bjørn Beltø! En religiøs thriller, fylt til bredden med spenning, action og historie. Ved å vise Bjørn Beltø nærgående stalkerbilder av datteren Angelina i London, truer religiøse ekstremister ham til å oppspore originalmanuskriptet til den bibelske Johannes' åpenbaring. Hvis manuskriptet i det hele tatt finnes. I jakten møter Bjørn en amerikansk tv-evangelist, gamle esoteriske selskaper og amerikanske etterretningstjenest…
Ebok 99,- Lydbok 109,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Tom Egeland (forfatter)
Utgitt 23 mai 2023
Sjanger Krim
Nummer i serie 11
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788234713309
TERNINGKAST 6 - Tor Hammerø, Nettavisen. Ny bok med storfavoritten Bjørn Beltø! En religiøs thriller, fylt til bredden med spenning, action og historie. Ved å vise Bjørn Beltø nærgående stalkerbilder av datteren Angelina i London, truer religiøse ekstremister ham til å oppspore originalmanuskriptet til den bibelske Johannes' åpenbaring. Hvis manuskriptet i det hele tatt finnes. I jakten møter Bjørn en amerikansk tv-evangelist, gamle esoteriske selskaper og amerikanske etterretningstjenester. Religiøse fundamentalister ønsker å innfri Guds løfte om Jesu annet komme. Da må de klare å utløse den bibelske dommedag. En motvillig og usikker Beltø må forsøke å avsløre terroristenes redselsfulle plan - og stanse dem før det er for sent. 666 er en bok for alle oss som lar oss forføre av Egelands umettelige nysgjerrighet og fantasi.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Denne er sikkert en sekserterning verdig, men i lydboks form måtte jeg gi opp, da innlese bare er slitsom å høre på. Derav bare tre stjerner.