Cassandra-saken (ebok) av Jan-Erik Fjell
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Jan-Erik Fjell (forfatter)

Cassandra-saken (Anton Brekke #9) ebok

179,-
Cassandra Gran blir funnet drept i sin egen leilighet. Gjerningsmannen blir raskt identifisert og dømt. Et år senere oppsøker søsteren hans den tidligere kriposetterforskeren Anton Brekke og ber om hjelp til å bevise brorens uskyld. Anton er skeptisk, for broren var den perfekte gjerningsmannen. Det måtte være ham. Eller ... måtte det egentlig det? Parallelt etterforsker Magnus Torp drapet på småbarnsmoren Sunniva Nylund. En tilfeldighet fører de to tidligere kollegene på samme vei mot en fe…
Ebok 179,- Lydbok 262,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Jan-Erik Fjell (forfatter)
Utgitt 20 september 2022
Sjanger Krim
Serie Anton Brekke
Nummer i serie 9
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788234709012
Cassandra Gran blir funnet drept i sin egen leilighet. Gjerningsmannen blir raskt identifisert og dømt. Et år senere oppsøker søsteren hans den tidligere kriposetterforskeren Anton Brekke og ber om hjelp til å bevise brorens uskyld. Anton er skeptisk, for broren var den perfekte gjerningsmannen. Det måtte være ham. Eller ... måtte det egentlig det? Parallelt etterforsker Magnus Torp drapet på småbarnsmoren Sunniva Nylund. En tilfeldighet fører de to tidligere kollegene på samme vei mot en felles morder.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

.

Anbefales!

Jeg var egentlig blitt litt lei av hele Anton, jeg, fordi han ødela for seg selv hele tiden. Så jeg hadde egentlig ikke tenkt å lese denne boken. Men jammen er jeg glad jeg gjorde det. En kjempegod bok. Du har noe å glede deg til.

Svært god!