Den digitale festning (ebok) av Dan Brown
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Dan Brown (forfatter)

Den digitale festning ebok

179,- Veil. pris: 199,-Spar: 20,-
(6)
Når NSAs uovervinnelige supercomputer stilles overfor en mystisk kode den ikke klarer å knekke, blir sjefskryptograf Susan Fletcher tilkalt. Det hun avdekker, sender sjokkbølger gjennom maktens korridorer. NSA, en av USAs mektigste og hemmeligste organisasjoner, blir holdt som gissel med en kode som er så genial at den vil lamme landets samlede etterretning. Susan fanges i et desperat kappløp på liv og død. Hun opplever svik på alle kanter, og må ikke bare kjempe for sitt land, men også for man…
Ebok 179,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Dan Brown (forfatter), Peter A. Lorentzen (oversetter)
Forlag Bazar
Utgitt 4 oktober 2012
Lengde 523 sider
Sjanger Krim
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788280875488
Når NSAs uovervinnelige supercomputer stilles overfor en mystisk kode den ikke klarer å knekke, blir sjefskryptograf Susan Fletcher tilkalt. Det hun avdekker, sender sjokkbølger gjennom maktens korridorer. NSA, en av USAs mektigste og hemmeligste organisasjoner, blir holdt som gissel med en kode som er så genial at den vil lamme landets samlede etterretning. Susan fanges i et desperat kappløp på liv og død. Hun opplever svik på alle kanter, og må ikke bare kjempe for sitt land, men også for mannen hun elsker.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Total bommert

Denne boken har så mange logiske og tekniske brister at det blir idiotisk. Dan Brown har åpenbart ikke gjort en god nok jobb i forhold til kildekritikk hos sine NSA kontakter. (5 tegns kode på dataterminalene hos NSA? Yeah, right! Datamaskiner som smelter og brenner pga overoppheting? Don't get me started ... og mange mange flere). Hadde en papirkopi som gikk rett i papirkontaineren. Styr unna!