Den nittende øya (ebok) av Thomas Bagger
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Thomas Bagger (forfatter)

Den nittende øya (Task Force 14 #2) ebok

245,- Veil. pris: 279,-Spar: 34,-
(6)
Bind 2 i den spennende serien om de to spesialagentene i Task Force 14: den eksentriske Lucas Stage og den gåtefulle David Flugt. I en kirke i en liten bygd på Færøyene blir fire prester funnet døde i en pøl av blod. De er ikledd embetsdrakt og har hver sin kniv mellom hendene. Kriminaltekniker Sidsel Jensen og Lucas Stage, spesialagent i Task Force 14, blir sendt opp for å bistå det lokale politiet. Umiddelbart ser det ut som man står overfor et rituelt kollektivt selvmord. Men det er ting som…
Ebok 245,- Lydbok 245,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Thomas Bagger (forfatter), Anlaug Lia (oversetter)
Utgitt 20 juli 2023
Lengde 423 sider
Sjanger Krim
Nummer i serie 2
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788241960376
Bind 2 i den spennende serien om de to spesialagentene i Task Force 14: den eksentriske Lucas Stage og den gåtefulle David Flugt. I en kirke i en liten bygd på Færøyene blir fire prester funnet døde i en pøl av blod. De er ikledd embetsdrakt og har hver sin kniv mellom hendene. Kriminaltekniker Sidsel Jensen og Lucas Stage, spesialagent i Task Force 14, blir sendt opp for å bistå det lokale politiet. Umiddelbart ser det ut som man står overfor et rituelt kollektivt selvmord. Men det er ting som tyder på at en femte person også har vært til stede. Både Lucas og Sidsel oppfattes - på godt og vondt - som fremmedelementer i det lille lokalsamfunnet. Mens tiden arbeider mot de to danske etterforskerne, vikles de langsomt inn i et mørkt, brutalt og blodstenket nett av fortielser og religiøs fanatisme.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Hadde innleser anstrengt seg littegrann, hadde jeg gitt boken 5 stjerner. Innleser er helt uegnet til å lage spenning.

Skikkelig spennede krim

Denner serien er noe utenom det vanlige når det gjelder persongalleri. intens og skikkelig page-turner.

For en drittbok!

Anbefales ikke. Nå har jeg lest nr 1 og 2, og kommer definitivt ikke til å lese nr 3. Disse bøkene er rett og slett bare ekle. Eneste grunnen til jeg gir den en stjerne, er at det ikke er mulig å gi den null stjerner.

Pageturner!

Er så klar for neste bok om task force 14