Den som ikke har gjemt seg nå (ebok) av M.J. Arlidge
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
M.J. Arlidge (forfatter), M.J Arlidge (forfatter)

Den som ikke har gjemt seg nå (Helen Grace #6) ebok

169,-
(3)
Den sjette boken i Helen Grace-serien Fengsel er ikke et sted for en etterforsker. Helen Grace var en av landets beste politietterforskere. Nå sitter hun bak lås og slå sammen med morderne hun har tatt. Uskyldig anklaget. Hun vet det bare er én vei ut: Holde seg i live frem til rettsaken og på en eller annen måte bevise sin uskyld. Innelåst sammen med en morder. Et mishandlet lik blir funnet i cellen ved siden av, og Helen frykter at hennes dager er talte. En morder er løs, og hun må finne ve…
Ebok 169,-
eller Les gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere M.J. Arlidge (forfatter), M.J Arlidge (forfatter), Astrid Almaas (oversetter)
Utgitt 13 mars 2019
Lengde 409 sider
Sjanger Krim
Serie Helen Grace
Nummer i serie 6
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788241919084
Den sjette boken i Helen Grace-serien Fengsel er ikke et sted for en etterforsker. Helen Grace var en av landets beste politietterforskere. Nå sitter hun bak lås og slå sammen med morderne hun har tatt. Uskyldig anklaget. Hun vet det bare er én vei ut: Holde seg i live frem til rettsaken og på en eller annen måte bevise sin uskyld. Innelåst sammen med en morder. Et mishandlet lik blir funnet i cellen ved siden av, og Helen frykter at hennes dager er talte. En morder er løs, og hun må finne vedkommende innen det er hun som står for tur.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Samme kommentar som forrige bok. Utrolig bra serie, men jeg irriterer meg underveis, som i alle de foregående bøkene, av oversettelsen. Blanding av karakterer, merkelige ordvalg og skrivefeil.