Den stille uke - kriminalroman (ebok) av Sven Petter Næss
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Sven Petter Næss (forfatter)

Den stille uke (Harinder Singh #1) ebok

169,-
Kripos-etterforsker Harinder Singh vender motvillig tilbake til småbyen han vokste opp i for å bistå det lokale politiet med å oppklare en drapssak. Den halvt indiske Singh ble aldri helt godtatt i Elvestad, og møtet med hjemstedet får gamle konflikter til å vekkes til live. Mye er ved det samme i byen han forlot. Familien Davidsen eier fremdeles Elvestads hjørnestensbedrift og tilhører fortsatt byens maktelite. Men nå er Axel, fabrikkdirektørens sønn, drept. Tjue måneder tidligere forsvant des…
Ebok 169,- Lydbok 169,-
eller Les gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Undertittel kriminalroman
Forfattere Sven Petter Næss (forfatter)
Forlag Aschehoug
Utgitt 11 januar 2019
Lengde 427 sider
Sjanger Krim
Nummer i serie 1
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788203364525
Kripos-etterforsker Harinder Singh vender motvillig tilbake til småbyen han vokste opp i for å bistå det lokale politiet med å oppklare en drapssak. Den halvt indiske Singh ble aldri helt godtatt i Elvestad, og møtet med hjemstedet får gamle konflikter til å vekkes til live. Mye er ved det samme i byen han forlot. Familien Davidsen eier fremdeles Elvestads hjørnestensbedrift og tilhører fortsatt byens maktelite. Men nå er Axel, fabrikkdirektørens sønn, drept. Tjue måneder tidligere forsvant dessuten en ung jente som vanket i samme gjeng som Axel sporløst. Når Singh begynner å nøste i trådene, viser det seg snart at mange har noe å skjule, og at langt fra alle forteller sannheten om hvor de var drapsnatten. Med Den stille uke har Sven Petter Næss skrevet en kløktig, troverdig og underholdende politikrim.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Anbefales

Velkjent formel med noen spennende tvister. Underholdende!

Spennende!!! Godt fortalt!

Skuffende skrivestil

Å, som jeg ønsket å like krimboken og Hariner Singh. Men, jeg klarte ikke å komme forbi forfatterens banal skriverstil. Mye fortelling og forklaring av mundane detaljer gjorde at jeg valgte å ikke lese etter kapittel 3. Pick up the pace!

Spennende . Fantastisk innleser

Anbefales! Spennende , umulig å legge fra seg . Gleder meg til neste bok «skjebnesteinen»