Det du ikke vet (ebok) av Hanne Kristin Rohde
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Hanne Kristin Rohde (forfatter)

Det du ikke vet (Wilma Lind #5) ebok

199,-
(3)
En ny, nervepirrende krim i bestselgerserien med Wilma Lind Alarmen går. Det er gjort et funn i en fryser som får selv de mest hardbarka etterforskerne i Oslo-politiet til å grøsse. Tilfeldighetene vil ha det til at funnet blir meldt samtidig som Wilma Lind er innom for å si opp. Fryseren står i en enebolig hjemme hos 22 år gamle Ulrik Riiber. Tre år tidligere mistet han begge foreldre i en bilulykke. Broren, Thomas, overlevde, men er varig skadet og bor på Sundheim, samme sted som Wilmas sønn…
Ebok 199,- Lydbok 299,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Hanne Kristin Rohde (forfatter)
Forlag Kagge
Utgitt 2 februar 2021
Lengde 318 sider
Sjanger Krim
Serie Wilma Lind
Nummer i serie 5
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788248927952
En ny, nervepirrende krim i bestselgerserien med Wilma Lind Alarmen går. Det er gjort et funn i en fryser som får selv de mest hardbarka etterforskerne i Oslo-politiet til å grøsse. Tilfeldighetene vil ha det til at funnet blir meldt samtidig som Wilma Lind er innom for å si opp. Fryseren står i en enebolig hjemme hos 22 år gamle Ulrik Riiber. Tre år tidligere mistet han begge foreldre i en bilulykke. Broren, Thomas, overlevde, men er varig skadet og bor på Sundheim, samme sted som Wilmas sønn, Birk, er på rehabilitering. Gradvis avdekker etterforskningen et uvanlig bofellesskap, med fire vennepar, regissert og betalt av den omkomne Roger Riiber. Det kommer frem at alle skjuler noe om hva som har foregått i vennegruppen, men ingen kjenner hele sannheten. Helt til noen åpner en fryser.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Den dårligste boken i serien. Mye navn og tynt komplott

KJEDELIG OG OMSTENDELIG

Anbefales

Fantastisk bok!

Her er det bare å glede seg! Og ikke begynne å lese på kvelden med mindre du har fri dagen etter. Jeg klarte ikke legge den fra meg, så jeg leste natten gjennom. Veldig spennende og med en vri som iallefall ikke jeg så komme. Håper hun er begynt på neste bok i serien.