Det siste stykket hjem - kriminalroman (ebok) av Ørjan N. Karlsson
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Ørjan N. Karlsson (forfatter)

Det siste stykket hjem (Jakob Weber #1) ebok

229,-
(1)
TERNINGKAST 5 – Elin Brend Bjørhei, VG. En mann reiser rundt i Skandinavia i bobil, og i sporene hans forsvinner unge kvinner. I Bodø ligger 19 år gamle Iselin Hanssen i hardtrening for å oppfylle drømmen om å komme inn på Politihøgskolen. Hun vender aldri tilbake etter en lang løpetur opp Keiservarden. Den erfarne politietterforskeren Jakob Weber får denne tragiske forsvinningssaken på bordet, og løsningen virker opplagt da søkelyset faller på Iselins kjæreste Casper, sønnen til en av Bodøs…
Ebok 229,- Lydbok 399,-

Andre har også kjøpt

Undertittel kriminalroman
Forfattere Ørjan N. Karlsson (forfatter)
Forlag Gyldendal
Utgitt 15 september 2022
Lengde 324 sider
Sjanger Krim
Serie Jakob Weber
Nummer i serie 1
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788205566804
TERNINGKAST 5 – Elin Brend Bjørhei, VG. En mann reiser rundt i Skandinavia i bobil, og i sporene hans forsvinner unge kvinner. I Bodø ligger 19 år gamle Iselin Hanssen i hardtrening for å oppfylle drømmen om å komme inn på Politihøgskolen. Hun vender aldri tilbake etter en lang løpetur opp Keiservarden. Den erfarne politietterforskeren Jakob Weber får denne tragiske forsvinningssaken på bordet, og løsningen virker opplagt da søkelyset faller på Iselins kjæreste Casper, sønnen til en av Bodøs rikeste forretningsmenn. Blant vennene er han kjent for å være sjalu. Så forsvinner nok en ung kvinne under lignende omstendigheter, denne gang på øya Røst ytterst i havgapet. Bodø-politiets etterforskerteam står nå overfor en sak av stadig større dimensjoner, der også Jakobs forkjærlighet for Skandinavias uløste drapssaker vil spille en avgjørende rolle. Det siste stykket hjem er den første i en serie kriminalromaner med Jakob Weber i hovedrollen.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Bra bok, og fornøyelig å høre en fortelling fra egne trakter. Skulle imidlertid ønske at de som leser lydbøker tar seg bryet med å sjekke hvordan navn på lokale stedet uttales. Fryktelig forstyrrende med feil uttale.