En helt annen historie (ebok) av Stefan Ahnhem
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Stefan Ahnhem (forfatter)

En helt annen historie (Fabian Risk #7) ebok

129,- Veil. pris: 339,-Spar: 210,-
(1)
En blogger blir funnet død på en av Stockholms finere hoteller. En erotisk lek som har gått for langt, eller en iscenesatt henrettelse? Saken havner på bordet til Fabian Risks tidligere kollega Malin Rehnberg. Hun har hentet seg inn etter hendelsene i Den niende graven tre år tidligere, og må nå kjempe mot sin nye sjef som ønsker å prioritere en pågående trafficking-sak. Når enda et mord skjer, tårner spørsmålene seg opp: Finnes det en kobling mellom ofrene? Er et større spill i gang? Og hva er…
Ebok 129,- Lydbok 169,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Stefan Ahnhem (forfatter), Henning Kolstad (oversetter)
Forlag Aschehoug
Utgitt 23 februar 2023
Lengde 268 sider
Sjanger Krim
Serie Fabian Risk
Nummer i serie 7
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788203268755
En blogger blir funnet død på en av Stockholms finere hoteller. En erotisk lek som har gått for langt, eller en iscenesatt henrettelse? Saken havner på bordet til Fabian Risks tidligere kollega Malin Rehnberg. Hun har hentet seg inn etter hendelsene i Den niende graven tre år tidligere, og må nå kjempe mot sin nye sjef som ønsker å prioritere en pågående trafficking-sak. Når enda et mord skjer, tårner spørsmålene seg opp: Finnes det en kobling mellom ofrene? Er et større spill i gang? Og hva er stalkeren som insisterer på å blande seg inn i etterforskningen ute etter? En helt annen historie kaster nytt lys over Fabian Risk-universet som har nådd ut til millioner gjennom bøker som Siste spiker og Den niende graven. Et perfekt sted å starte for nye Ahnhem-lesere - eller en fersk innfallsvinkel for alle som kjenner forfatteren fra før.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Grei nok

Ingen Fabian Risk oppfølger

Denne boka vart ein skuffelse for meg som forventa nye eventyr i livet til Fabian Risk. Boka i seg sjølv var grei nok, men føltes som ei sjølvstendig bok og ikkje ein fortsettelse av serien. Så sånt sett passar tittelen på boka godt.