Enkene (ebok) av Pascal Engman
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Pascal Engman (forfatter)

Enkene (Vanessa Frank #3) ebok

79,- Veil. pris: 199,-Spar: 120,-
(4)
«Pascal Engman er den nye generasjonens mester … Med lett hånd kaster han deg inn i historiene sine. Det er mesterlig.» David Lagercrantz. En politimann blir funnet drept i en av Stockholms rolige bydeler. Bare et par minutter unna blir enda et offer funnet drept, en ung kvinne med ukjent identitet. De to drapene leder politietterforsker Vanessa Frank inn i en kronglete utredning som blir mer personlig enn hun noen gang kunne ane. Når sporene begynner å peke mot islamistiske fundamentalister, e…
Ebok 79,- Lydbok 179,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Pascal Engman (forfatter), Inge Ulrik Gundersen (oversetter)
Forlag Gyldendal
Utgitt 17 januar 2022
Lengde 479 sider
Sjanger Krim
Nummer i serie 3
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788205535190
«Pascal Engman er den nye generasjonens mester … Med lett hånd kaster han deg inn i historiene sine. Det er mesterlig.» David Lagercrantz.

En politimann blir funnet drept i en av Stockholms rolige bydeler. Bare et par minutter unna blir enda et offer funnet drept, en ung kvinne med ukjent identitet. De to drapene leder politietterforsker Vanessa Frank inn i en kronglete utredning som blir mer personlig enn hun noen gang kunne ane. Når sporene begynner å peke mot islamistiske fundamentalister, er skrekken et faktum. 

Vestlige samfunn blir mer og mer engstelig for terrorisme, samtidig som terrornettverkene blir flinkere til å operere i det skjulte. Sorg kan føre mennesker sammen, men kan også være en enorm drivkraft til hevn. 

Enkene er den tredje, frittstående boken med politietterforsker Vanessa Frank.

Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Skremmende god

Fantastisk bra

Han er blitt en av verdens beste krim forfattere. Alle bøkene er superbra